Hej, kolega Fabiq zaprasza za moim pośrednictwem wszystkich forumowiczów XTZ Club.pl na ewent organizowany przez Yamaha Wojciechowicz i Hotel Krasicki w Lidzbarku Warmińskim. Impreza odbędzie się w dniach 8-9.08. 2013 w Hotelu Krasicki w Lidzbarku Warmińskim. Szczegółów jeszcze nie znam ale już wiem że będzie to dwa dni jeżdżenia po Warmii i Mazurach w piątek Warmia i Mazury północno-wschodnie aż po Węgorzewo a w sobotę północno-zachodnie do Fromborka. A teraz to co tygryski lubią najbardziej olbrzymia część trasy będzie przebiegać poza asfaltem, Fabiq bardzo lubi wymyślać i opracowywać trasy sam jeździ quadem i plastikiem więc na pewno atrakcji nie zabraknie (dla potwierdzenia powiem że spora część trasy z I Wilkas to jego ślady które przesyłałem do FXridera a on coś jeszcze dołożył (i były kasowane Golfy II i gleby do góry kołami
) zapraszam do zobaczenia zdjęć Kowala73 z tej trasy. Impreza dla nas bez napinki, można nocować lub nie w Hotelu Krasicki 150 zł albo na nocki ja coś załatwię pod namiotem na łące u znajomego rolnika za free, na miejscu ewentu wyżywienie można nabyć płacąc 70 zł i jeść do obucha przez cały dzień. To tyle co wiem na ta chwilę na bieżąco będę uzupełniał uzyskane informacje.

Komentarz