7. drapanie wąwozów u trocina, 10-11 listopad 2013 r.
No to co… 10-11 listopada będzie, będzie zabawa, będzie się działo…
Akurat 11go mam imieniny… 
Nie będę się rozpisywał, wiecie co to za impreza
Będzie srogo… i wesoło
Już siódmy raz 
Z powodu trwającego remontu u mnie i chłodniejszych nocy wracamy na Stanisławkę…
Namiary : gospodarstwo agroturystyczne i tor motocrossowy Stanisławka 4, 24-160 Wąwolnica, współrzędne GPS 51.291285,22.111269.
Koszty: obiadokolacja w niedzielę 25zł, nocleg z niedzieli na poniedziałek ze śniadaniem 40 zł. Obiad w poniedziałek też może być jak będą chętni. Kto chce może zostać w poniedziałek na noc, koszty j.w.
Spotykamy się w niedzielę popołudniu pobiesiadować – kto nie próbował ma okazję skosztować miejscowej pyszności – cytrynówki
Start na trasę w poniedziałek ok. godz. 10.00, powrót ok. 17.00. Trasa jak trasa, no cóż, nie będę ukrywał – będzie wymagająca
100% off… Zdecydowanie polecam gumy w teren
Ostatnio całą trasę przejechały 3 Afryki – chłopaki pokazali że nie maszyna a kierownik jest ważny… Kto dojedzie w poniedziałek czekamy do godz. 10.00 na miejscu, potem lecimy w krzoki i ew. tel. do mnie żeby się gdzieś po drodze umówić….
Moj nr 50517sześć727
Pogoda na pewno będzie, może być chujowa ale będzie
jak będzie mokro będzie jeszcze więcej śmiechu 
Do zobaczenia
No to co… 10-11 listopada będzie, będzie zabawa, będzie się działo…

Nie będę się rozpisywał, wiecie co to za impreza

Z powodu trwającego remontu u mnie i chłodniejszych nocy wracamy na Stanisławkę…
Namiary : gospodarstwo agroturystyczne i tor motocrossowy Stanisławka 4, 24-160 Wąwolnica, współrzędne GPS 51.291285,22.111269.
Koszty: obiadokolacja w niedzielę 25zł, nocleg z niedzieli na poniedziałek ze śniadaniem 40 zł. Obiad w poniedziałek też może być jak będą chętni. Kto chce może zostać w poniedziałek na noc, koszty j.w.
Spotykamy się w niedzielę popołudniu pobiesiadować – kto nie próbował ma okazję skosztować miejscowej pyszności – cytrynówki

Moj nr 50517sześć727
Pogoda na pewno będzie, może być chujowa ale będzie

Do zobaczenia

Komentarz