Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VI spotkanie XTZclub 23-25 Maja 2014 Kotlina Kłodzka
Organizator teraz grzeje 4 litery w Maroku, trzeba zaczekać
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
witam. planuję odwiedzić tę imprezkę z moją xtz i jeszcze 2 kompanów również na xtz. moje moto to ciekawy jedyny w swoim rodzaju egzemplarz z silnikiem do hondy VFR800fi.
Åšniadanie
Kawa, herbata, pieczywo, masÅ‚o, dżem, wÄ™dlina dalej do wyboru: serek żółty lub twarożek lub jajko gotowane, do tego ciepÅ‚y żurek – 13pln
Ognisko / grill:
Zestaw 1:
kieÅ‚baska, pieczywo, smalczyk po wiejsku, ketchup, musztarda, tacka i sztućce jednorazowe – 6pln
Zestaw 2:
2x kieÅ‚baska, pieczywo, smalczyk po wiejsku, ketchup, musztarda, tacka i sztućce jednorazowe – 10pln
Zestaw 3:
karczek, pieczywo, smalczyk po wiejsku, ketchup, musztarda, tacka i sztućce jednorazowe – 10pln
2. Piwo.
Możemy mieć piwo z beczki za 2.5PLN/0,5L ale pod warunkiem że bierzemy min jedną całą beczkę 50L.
Moja propozycją jest taka aby skorzystać z opcji wyżywienia w formie 2x śniadanie + 1x grill w sobotę wieczór oraz doliczyć do ogólnego rachunku po 7.5PLN/osobę i wziąć dwie beczki piwa
Prosiłbym o informację do następnego poniedziałku (05.05.2014) czy wam to odpowiada w celu złożenia zamówienia.
Oczywiście ognisko mamy w cenie w każdym przypadku więc jeśli nie zdecydujemy się na wyżywienie każdy będzie mógł coś sobie sam przygotować i proponuje tak zrobić w piątek wieczorem.
Informacyjnie podam iż nasza miejscówka nie posiada w bezpośredniej bliskości sklepu po ewentualne zakupy należy wybrać się na przejażdżkę.
- - - Zaktualizowano - - -
Ogłoszenia ciąg dalszy
W sobotę ruszamy na trasę off. Trasa będzie odpowiednia dla ciężkich maszyn aczkolwiek kostki są zalecane (mogą zdarzyć się trudniejsze odcinki). Pojedziemy szutrowymi widokowymi drogami przez góry bystrzyckie. Długość trasy około 70-100km. Wyjazd: 9:00-10:00 powrót około 18:00-19:00
Osoby zainteresowane poproszę o wpisanie się na listę (decyzję można zmienić ale proszę o wpisanie się w celach orientacyjnych ile osób jest zainteresowanych)
List na trasÄ™ off:
1. Autsi (Mariola)
2. Johny_b + 2
Możliwe że będzie też trasa turystyczna, czekam na potwierdzenie od rootolf'a czy taką trasę mógłby poprowadzić.
Piwo to dobry pomysł, po kiego to wozić, jestem za. Śniadania - też za.
Na grilla z powodów ,,wege'' sie nie piszę (i chyba jeszcze rootolf ? - ale to pewnie nie przeszkadza w zamówieniu).
Sowizdrzał KTM 750 6T Nie wierz, nie bój się, nie proś!
Osobiście za zrzutą na kiełbasy, czy piwo nie jestem, bo często wynikają z tego niepotrzebne spory typu "ten wypił więcej, kiełbasa niedobra" itd. Co do śniadania, to jeszcze dam znać.
Lista na trasÄ™ off:
1. Autsi (Mariola)
2. Johny_b + 2
3. ArturS
coś nie ogarniam tej piaskownicy.....jakie zapisy na off, jak nawet brak propozycji na turystyczną......wychodzi ,że wszyscy na off.......
piwo tak
śniadanie owszem
ognisko jak wszyscy,bo trudno samemu karkówkę.....
Komentarz