Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VI spotkanie XTZclub 23-25 Maja 2014 Kotlina Kłodzka
Fajna impra się szykuje ale niestety termin mi nie siadł ,16 mam urodziny i impreza na ranczo zaplanowana.
Wszystkim się nie dogodzi,więc miłej zabawy
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Znając nas jakieś straty zawsze były
Ale nigdy nie były za duże
Że tak powiem "kosmetyka"
No rozumiem, że się szklanka stłucze, ale bez nawoływania do "spalenia budy".
Gospodarza powiadomi się, żeby przygotował jakiś stary garnek dla Wystrzałowego Garncarza i wszyscy będą szczęśliwi
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
No rozumiem, że się szklanka stłucze, ale bez nawoływania do "spalenia budy".
Gospodarza powiadomi się, żeby przygotował jakiś stary garnek dla Wystrzałowego Garncarza i wszyscy będą szczęśliwi
Niech ma również na uwadze wykupienie kilkudniowego ubezpieczenia. Kiedyś już o tym wspominałem.
Ja bym był za brataniem się, o ile druga strona nie będzie mieć nic przeciwko, no i jeśli się pomieścimy
Po ichniejszej liście wnioskuję, że Giani nie będzie osamotniony w polewaniu 0.7 rasta
1.Åšliwka 2x
2.
3.Przemekdab
4.Bawarka
5. enlil
6.agawu
007. Bond
8.TataKazika
9. Doodek
...
Sowizdrzał, o ile się nie mylę, to Doodek siedziała obok mnie na Kowalowym spotkaniu w Chorzowie
Komentarz