Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VI spotkanie XTZclub 23-25 Maja 2014 Kotlina Kłodzka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
    [B][I]0.7 rasta
    (...)

Sowizdrzał, o ile się nie mylę, to Doodek siedziała obok mnie na Kowalowym spotkaniu w Chorzowie
    Nie kuś, diable, nie kuś płci urodziwej urokami płci pięknej!! A rasta co, wysiadła z VStroma na GS
    Sowizdrzał
    KTM 750 6T
    Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Panowie i panie nic nie przekładamy Wilkasy sa tam tez jest zacnie strata właściciela ze wybrał Gejesy hehe.

Komentarz

Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz posta
        Fajna impra się szykuje ale niestety termin mi nie siadł ,16 mam urodziny i impreza na ranczo zaplanowana.
        Wszystkim się nie dogodzi,więc miłej zabawy

no to bierz wszystkich i impreze urodzinową zrobimy na miejscu...hehehe

- - - Zaktualizowano - - -

no i na czym w koncu staneło? bo do wyjazdu coraz to blizej)hehehehe

Komentarz

Wilkasy sprawdzone i dawno nas tam nie było. Jestem za.

Komentarz

Mogą być i Wilkasy choć można znaleźć też inną fajną miejscówkę.

Komentarz

nie wiem czy dam rade, ale mam jedna uwage co do bratania sie z kimkolwiek:

nasze fajne, kameralne zloty przestana byc kameralne. czy przestana byc fajne - tego nie wiemy.

w Wilkasach spedzilem kupe mlodosci - do dzis pamietam imprezy w Blaszaku vel Wabedziu, awantury w PTTK i picie do wschodu slonca na drewnianych schodkach z widokiem na Niegocin.
              Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
              Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Ja bym wolał Gugny, myślę że lepsza miejscówka niż Wilkasy.
                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                sigpic

Komentarz

Pozwolę sobie na drobną uwagę, koledzy którzy zarezerwowali miejsce zarezerwowali cały obiekt, co oznacza iz nie ma miejsca (oferta noclegowa jest ograniczona) . Tak czy siak warto pytać organizatorów. Mnie jako gospodarza pozostaje zaprosić kolegów w innym terminie Majowym - pozostałe terminy są jeszcze wolne. Wydaje mi się iz naprawdę warto udać się do Kotliny Kłodzkiej bo jest tu naprawdę dużo do zobaczenia i do objeżdżenia naprawdę sporo winkli w niesamowitej górskiej scenerii. Do czeskich sąsiadów przysłowiowy rzut beretem na dobre tanie piwo i smaczny obiad z knedlikami. Tak czy inaczej powodzenia w organizacji spotkania i może bez niepotrzebnych epitetów - wszystkich nas przecież łączy jedna pasja do dwóch kółek.

Komentarz

Zamieszczone przez johny_b Zobacz posta
                    V spotkanie XTZ w drugi (9-11) albo trzeci (16-18) weekend maja
                    tako rzecze johny_b w pierwszym poście. Czemu po prostu nie wybierzemy tego pierwszego terminu?

EDIT: Lista kilkunastu osób zdeklarowanych na 16-18 wisi od 2 tygodni, a planujemy to października,
                    co wyraźnie widać na forum. Szkoda, że tak nagle ten termin ,,wypadł'' z rozważań, a wpadł komuś innemu
                    Ostatnio edytowany przez sowizdrzal; 369.
                    Sowizdrzał
                    KTM 750 6T

Komentarz

Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz posta
                      EDIT: Lista kilkunastu osób zdeklarowanych na 16-18 wisi od 2 tygodni, a planujemy to października,
                      co wyraźnie widać na forum. Szkoda, że tak nagle ten termin ,,wypadł'' z rozważań, a wpadł komuś innemu
                      No właśnie szkoda, bo kolega bandit nie dał znać że są inni chętni na ten termin jakbyśmy wiedzieli można byłoby zrobić szybką akcję i rezerwację.
                      W takim razie pozostaje pytanie czy przekładamy na inny termin, np kolejny tydzień?

- - - Zaktualizowano - - -

Jest jeszcze opcja taka że w Kotlinie jest pełno innych miejsc, wiec jeśli chcemy ten termin to mogę poszukać czegoś ciekawego.

Komentarz

Zamieszczone przez johny_b Zobacz posta
                        W takim razie pozostaje pytanie czy przekładamy na inny termin, np kolejny tydzień?

Jest jeszcze opcja taka że w Kotlinie jest pełno innych miejsc, wiec jeśli chcemy ten termin to mogę poszukać czegoś ciekawego.
                        johny_b, chyba nie ma sensu wtrącać się w Twoją robotę organizacyjną. Organizujesz = decydujesz.
                        Wybierz opcję/termin i zaproponuj. Chętni się zgłoszą lub nie. A ja z Daneczką będę i tak
                        Sowizdrzał
                        KTM 750 6T

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                          Ja bym wolał Gugny, myślę że lepsza miejscówka niż Wilkasy.
                          Fakt miejscówka elegancka na fajnym zadupiu i przeszkadzaliśmy tylko jednej jedynej wyrodnej matce w okolicy.
                          "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

To klepcie miejscówkę i nie ma co się zastanawiać nad tematem.

Komentarz

Bandit przekonałeś mnie tym obiadem z knedlikami i dobrym piwkiem u Czechów ja tam się dostosuję, bardzo chętnie Kotlinę Kłodzką kolejny raz odwiedzę, tym bardziej że pierwszy market z dużym wyborem browarków jaki znam w Czechach jest dosłownie 300 m za granicą między Kudową a Nachodem. johny_b sprawdź terminy a jak nie to zobacz inne miejscówki, prawda jest taka że rzuciłeś pomysł, rozpocząłeś przygotowania, więc ciągniesz to dalej, bardzo fajnie będzie odwiedzić twoje strony zwłaszcza że nie bywam tam zbyt często. Powodzenia. Co do bratania się to może przypomnę przypadek z Wilkas gdzie odbywał się zlot Forum SV i na drugi dzień niektóre motocykle z naszego forum na stacji benzynowej strzelały żarzącymi sosnowymi szyszkami chociaż w żaden sposób z nim nie mieliśmy z SV-cami kontaktu bo nawet ulokowani byli w przeciwległym końcu ośrodka poza wzrokowym jak wjeżdżali na teren Wioski Turystycznej, poza tym ja wolę jednak towarzystwo forumowiczów XTZ Clubu, znam was wielu wiem że śliweczka jest pyszna może jakąś wędzoną sielawę do tego przywiozę i będzie wesoło. A co do piwa to dobrze że mam duży Topcase będę miał co wieźć do domu "Czeskie piwo ach"
                              Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

Te szyszki to chyba sprawka Kaytca :-P
                                Już wtedy wiedział że marzy o SV
                                Pewnie na ich forum od dawna był :-)
                                Judasz!!!
                                Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
                                Loud pipes save lives...
                                https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

Pracuję...
                                X