Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VI spotkanie XTZclub 23-25 Maja 2014 Kotlina Kłodzka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

robkri dajesz na priva adres. ja do pepików mam bliziutko, jakiegoś dhl'a możesz dostać

jeśli o mnie chodzi to tylko 16-18 V, każdy inny do końca czerwca na uczelni zajęty

Komentarz

Zamieszczone przez Łojek Zobacz posta
      Te szyszki to chyba sprawka Kaytca :-P
      Już wtedy wiedział że marzy o SV
      Pewnie na ich forum od dawna był :-)
      Judasz!!!
      Zdecydowanie Kaytec! ... to pewnie i o GS-ie marzy ... bo "bawarskie" kiełbaski były znalezione w wydechu katondona....

Komentarz

A ja zapamiętałem że w Wilkasach wszystkie śmietniki były z logiem KTM , też pewnie Kaytec.
        "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Zawsze można zrobić u Króla Biebrzy tylko tam namioty ale było by za free

Komentarz

Kaytec, ten lis farbowany a już Bogu ducha winnych SV-ców posądzam, barrrrdzo przepraszam jeśli zawiniłem w ramach rekompensaty dam się wyprzedzić w terenie . Tak dać się podejść w Wilkasach rok wcześniej woziłem go wszędzie bo nie miał motocykla, zabrałem go nawet na Off-ową wycieczkę, nawet się z nim wywaliłem do rowu niewdzięczny.
            Rudy za propozycje dziękuję ale to by było pójście na łatwiznę, wolę jednak poczekać do spotkania w Kotlinie Kłodzkiej i napić się tego piwa w towarzystwie forumowym będzie smakować jeszcze lepiej, choć jest to warte przemyślenia, zamówić kilka skrzynek na spółę z kimś .
            Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

Kaytec? Widziałem że dla podpuchy jednemu z SV zrobił żart. Ale szyszunie napakować w komin? Nie ładnie!

2012-04-28-194.jpg

Komentarz

nie tylko szyszunie....

Komentarz

Po Nowym Roku poszukam innego miejsca w tym samym terminie a jak się nic nie znajdzie to przesuniemy.

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                    nie tylko szyszunie....

a co tam jeszcze siedzi?

Zamieszczone przez johny_b Zobacz posta
                    Po Nowym Roku poszukam innego miejsca w tym samym terminie a jak się nic nie znajdzie to przesuniemy.
                    Jest mnóstwo możliwości.

Komentarz

Zamieszczone przez Bigmike Zobacz posta
                      no to bierz wszystkich i impreze urodzinową zrobimy na miejscu...hehehe
                      Autobus wynajmę i pędzimy
                      Ostatnio edytowany przez rootolf; 7. Powód: poprawa cytatu
                      Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Jedno z takich miejsc i blisko na czeskie piwko.

Ośrodek Rekreacji AKWA MARINA Skorochów - w Skorochowie - kontakt, telefony, cennik, zdjęcia, ceny pokoi, opinie, położenie, mapa dojazdu.
                        Papacool

Komentarz

Witam

Znam ten ośerodek polecam mieszkam blisko bywam czasami, mogę polecić jeszcze klika miejsc w tych okolicach.
                          U nas też jest pięknie...

Komentarz

ech szkoda że dopiero teraz XTZte kupiłem... do Wilkas mam 4 km....

Komentarz

No dobra reaktywacja tematu.
                              Rozmawiałem dzisiaj z banditem i wyjaśniliśmy sobie po męsku co i jak i myślę że więcej nieporozumień nie będzie. Mamy wstępnie zarezerwowany cały obiekt na min 30 osób na termin 23-25 Maja. Jeśli zbiorą się chętni to chciałbym zebrać zaliczkę do końca lutego i definitywnie zarezerwować Zającówkę.
                              No to zaczynamy listę:

1. Autsi (Mariola)
                              2. Johny_b

PS>Kogoś z uprawnieniami poproszę o aktualizację tematu i zmianę daty.

Komentarz

Przecież lista już jest. ??????????????

Komentarz

Pracuję...
                                X