Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VI spotkanie XTZclub 23-25 Maja 2014 Kotlina Kłodzka
Termin się nie zmieni miejscówka jest klepnięta myślę że zmiana była z takim wyprzedzeniem i tylko o tydzień więc jeśli ktoś chce przyjechać, spotkać się i miło spędzić czas to tak zmiana nie jest to przeszkodą. Ważne żeby pogoda była
,,Zajączek złowił Złotą Rybkę, a ta przyobiecała mu spełnienie trzech życzeń.
Zajączek pomyślał chwilę i poprosił Rybkę o to, aby życzenia przenieść na Misia,
konkretnie na pierwsze trzy życzenia, które Misio wypowie nazajutrz o poranku.
...
Misio wygrzebuje się nad ranem z gawry, przeciąga rozkosznie, patrzy w niebo i rzecze: >> a ch.j w d..ę i kotwica w plecy, byleby pogoda była ładna...<< ''
Sowizdrzał KTM 750 6T Nie wierz, nie bój się, nie proś!
,,Zajączek złowił Złotą Rybkę, a ta przyobiecała mu spełnienie trzech życzeń.
Zajączek pomyślał chwilę i poprosił Rybkę o to, aby życzenia przenieść na Misia,
konkretnie na pierwsze trzy życzenia, które Misio wypowie nazajutrz o poranku.
...
Misio wygrzebuje się nad ranem z gawry, przeciąga rozkosznie, patrzy w niebo i rzecze: >> a ch.j w d..ę i kotwica w plecy, byleby pogoda była ładna...<< ''
Szwedzi twierdzą że nie ma złej pogody tylko źle dobrany ubiór
co tak zacichli...a???
Czekałem do momentu aż coś mi się wyklaruje z terminami... i nic się nie wyklarowało ... a tu zapisać się trzeba i zaliczkę wpłacić... a tak na serio to nie chciałem być 13-sty ...
co tak zacichli...a???
Czekałem do momentu aż coś mi się wyklaruje z terminami... i nic się nie wyklarowało ... a tu zapisać się trzeba i zaliczkę wpłacić... a tak na serio to nie chciałem być 13-sty ...
Czeczen dopisz siÄ™ z numerem 14
Jeśli chodzi o termin to z banditem mamy teraz rezerwację i jeśli ktoś będzie się próbował wbić na ten termin to zadzwoni od razu do mnie z taką informacją. Oczywiście żeby mieć 100% klepnięte to muszę wpłacić zaliczkę a jeszcze nikt mi przelewu nie zrobił.
Jeśli dobrze zrozumiałem to 23-25.05 jest na 100% ustalonym nowym terminem spotkania. U mnie wypada wolny weekend wiec chętnie się dołączę do imprezy.
Komentarz