Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VI Zlot XTZ, XT CZ+SK+PL 20-22.6.2014 Františkovy Lázne
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
U mnie wychodzi na skuśkę przez PL i granica w Gerlitz dalej Chemnitz, Zwickau, Frantiśkowe Lazne, prawie 900 km w jedną stronę. Osz w mordkę to Polska edycja blisko granicy żeby było sprawiedliwie a tu taki skok na głęboka wodę, nic trzeba zaciskać pasa, spiąć poślady i nabijać skarpetę bo na paliwo potrzeba tysiaka. A jak przyjdzie nasza kolej to zrobić może zlot na Warmii i MazurachTeraz to jeszcze odległe terminy ale trzeba rozważyć na który zlot jechać bo miesiąc w miesiąc nie dyrydy
Ostatnio edytowany przez robkri; 269.
Komentarz
-
No kufa, trochę pograli z tym miejscem... Nie wiem jak mi Sowizdrzalątko te sześć stówek w siodle wytrzymie.
Na wszelki wypadek nie uzależniałbym daty spotkania u Marioli i Johny'ego od tej imprezy pod bokiem germańskiego oprawcy.
Trzeba powołac komisję sejmową ds. lekceważenia polskiej sekcji xtzclubu, bo Czesi na pewno jakąś brzozę po drodze zasadzą.Sowizdrzał
KTM 750 6T
Nie wierz, nie bój się, nie proś!
Komentarz
-
Ja z wybrzeża też nie mały kawałek bo jakieś 600 km, ale co tam ... jeździłem we wrześniu po Karkonoszach polskich i czeskich i mogę powiedzieć, że boczne drogi są tam świetne. Szczególnie polecam na dojazd na zlot drogę z Kowar przez przełęcz Okraj i dalej najkrótszą trasą do celu - Rewelka (zobaczcie na google jaka tam kręta droga przy przełęczy). Tylko nie wiem czy pojadę, bo u mnie szczyt sezonu będzie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zlot PL+CZ+SK Zobacz postaAhoj dziatwa, poniżej info dla chętnych. Impreza tym razem u braci Czechów.
Camping Amerika Jezerní 151/8A 351 01 Františkovy Lázně www.camping-amerika.cz email: recepce@camping-amerika.cz tel: +420 354 597 390 Ceník pro sezónu 2025 vedlejší sezóna 1.4.2025 - 30.6.2025 1.9.2025 - 31.10.2025 hlavní sezóna 1.7.2025 - 31.8.2025 Karavany a stanování Cena CZK / noc Cena € / noc Cena CZK / noc Cena € / noc 1 osoba od
Pzdr
L
Czesi coś kombinują raczej z wrześniowym terminem....
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gandalf Zobacz postaTylko nie wiem czy pojadę, bo u mnie szczyt sezonu będzie
A co Ty pensjune jakąś prowdzisz czy jak że się wykręcasz?Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
UWAGA!!! TEMAT NIE AKTUALNY!!! To jest spotkanie słowackiej grupy xtz, pojebało mi się totalnie. Spotkanie w Czechach ma być w okolicach września, czekam na info od Jenika. Przepraszam Was za ten farmazon. Panie Admin wywal ten wątek, dam znać jak Czesi sie wykokoszą odnośnie 7go spotkania XTZ. Jeszcze raz PRZEPRASZAM ZA TEN CHAOS.
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaLechu - nie pokićkało Ci się coś???? to raczej spotkanie CobraTeamu.... niż międzynarodowy ....
Czesi coś kombinują raczej z wrześniowym terminem....
Komentarz
-
Zamieszczone przez advradek Zobacz postaa miało być tak pięknie
Zamieszczone przez Gandalf Zobacz postaaby pensjunę mieć to albo totka trzeba strzelić, albo posłem zostaćJa żyję z turystyki, ale imam się handlu, gastronomii i czegokolwiek co grosz może przynieść
Dobra zamykam temat żeby nie wporowadzać ludzi w błąd.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
Komentarz