Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
CZ PL SK 7 międzynarodowy zlot 05-07 wrzesień 2014
1. Sowizdrzał
2. Pablo1972
3. robkri
4. ofca 234
Mam z Sowizdrzałem temat (RAŚ) do skończenia z ostatniego ogniska w zającówce więc i ja się piszę
5. gandalf
6. mario_xt600
7. Bigmike(jeśli nic nie wypadnie) oczywiście na ORANGE będe. Czy są jakieś przeciwskazania aby ktoś przybył na innych motórach?. Chciałbym zabrac znajomych jesli termin im pozwoli około 6 osób. Moze wiecej jakiś info po polsku, gdzie nocleg, za ile co i jak??pozdrawiam
8. Brzydki
Witam również postaram się dotrzeć i poznać całą ekipę.
1. Sowizdrzał
2. Pablo1972
3. robkri
4. ofca 234
Mam z Sowizdrzałem temat (RAŚ) do skończenia z ostatniego ogniska w zającówce więc i ja się piszę
5. gandalf
6. mario_xt600
7. Bigmike(jeśli nic nie wypadnie) oczywiście na ORANGE będe. Czy są jakieś przeciwskazania aby ktoś przybył na innych motórach?. Chciałbym zabrac znajomych jesli termin im pozwoli około 6 osób. Moze wiecej jakiś info po polsku, gdzie nocleg, za ile co i jak??pozdrawiam
8. Brzydki
9. Paweł
Wielkie domki:
Pięć lub sześć łóżek, aneks kuchenny z ciepłą i zimną wodą. lodówka, kuchenka, zlew i umyvadlem.Kuchyňka bez naczynia. Cena obejmuje parking na jeden samochód na domek i cztery osoby.następna osoba nie jest wliczona, pościel 50Kč/den.V, cena za łóżko 50 CZK. 590, - CZK / dzień (Cena jest ważna dla pobytów do 3 dni włącznie.) 490 - CZK / dzień (cena obowiązuje w przypadku pobytów dłuższych niż trzy dni).
średni domek z czterema łóżkami .Kuchyňka bez bieżącej wody z lodówką, kuchenką i zlewem bez naczynia, obejmuje parking na jeden samochód w chaty.V nie zawiera pościel, cena 50 CZK za łóżko. 530, - CZK / dzień (Cena jest ważna dla pobytów do 3 dni włącznie.) 430, - CZK / dzień (. Cena obowiązuje w przypadku pobytów dłuższych niż trzy dni)
Mały domek bez specjalnego wyposażenia, dwa łóżka na górze i dwa dole.V postojowe cena dla jednego samochodu na pościel chaty.V nie są wliczone, cena za łóżko 50 Kč. 490, - CZK / dzień (Cena jest ważna dla pobytów do 3 dni włącznie.) 390, - CZK / dzień (cena obowiązuje na pobyt dłużej niż trzy dni.) Dla każdego domku ławka ogrodowa
Cena - Zakwaterowanie w prywatnym ośrodku
Samochód 40, - CZK / dzień Namiot 40, - CZK / dzień
Osoba 40, - CZK / dzień Przyczepa 70, - CZK / dzień
Dzieci do lat 12 25, - CZK / dzień Motocykl 25, - CZK / dzień
Pies, zwierzę 25, - CZK / dzień Podłączenie elektryczne 6A 50, - CZK / dzień
Namiot samochód 100, - CZK / dzień Podłączenie elektryczne 16A 100, - CZK / dzień
Warunki zakwaterowania
Zameldowanie: 13.00 h odjazdu: 11.00 h turnus sobota - sobota. depozyt do czyszczenia domków. Cottage Flora - 300,-CZK Chata średnie i małe - 200, - CZK
Czeczen nie jest źle
z tego co czytałem szykują coś w rodzaju rajdu na orientację ,nie będzie typowych jazd turystycznych i off tylko jazda po wyznaczonej mapie do celu.Ale to w fazie przygotowań.Może i fajna jakaś odmiana
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Proszę odnieść się do strony naszego forum FORUM CZECHY, gdzie dodano informacje o zdarzeniu.
Ponadto, znajdują się na następujących stronach: WEB TENERE MEETING
są również w języku polskim, gdzie znajdą Państwo wszystkie informacje. Przepraszam, mój polski nie jest dobry.
Należy postępować zgodnie z instrukcjami na stronie rejestracji.
pozdrawiam
Martin alias Flash
ENGLISH
I speak better in english.. in short, please visit this page:WEB TENERE MEETING.. there you will find all information about meeting in Czech Republic also in polish language.
and, for information:
Unfortunately, due to the time needed for Saturday travel ride I was forced to delete offroad ride, but, the route is pretty broken so basically really you will ride very light offroad as well, and I'll have to try to put a few shorter parts through the forest roads.
Please, some1 translate it into polish.. I'm not really goodi n this
Ja niestety nie pomogę w zlocie, niestety sprawy zawodowe się skomplikowały i obecnie próbuje wyjść na prostą. Niestety nie wiem czy zdążę wrócić do kraju do tego czasu, gdyby ktoś pytał .
Widzę, że ekipa się tworzy i nie będzie wstydu z polskiej strony. Trzymam kciuki i mam nadziej ze uda mi się do was dołączyć ale to będę wiedział gdzieś w okolicy 08/08.
Pzdr
L
1. Sowizdrzał
2. Pablo1972
3. robkri
4. ofca 234
5. gandalf
6. mario_xt600
7. Bigmike
8. Brzydki
9. Paweł
10. ArturS
11. Madzia
1. Sowizdrzał
2. Pablo1972
3. robkri
4. ofca 234
5. gandalf
6. mario_xt600
7. Bigmike
8. Brzydki
9. Paweł
10. ArturS
11. Madzia
12. Autsi (Mariola)
13. johny_b
Hej wszystkim. Wiele wskazuje na to, że akurat na początku września wyląduję w Macedonii i/lub Bułgarii,
w bardzo dobrym towarzystwie. Tak więc odpuszczam swoje miejsce na liście - jakby co, to dojadę ,,na dziko''
Nie zapomnijcie się zarejestrować
Koledzy z CZ wprowadzają ciekawą atrakcję tzw.Rajd na orientację,myślę że ciekawa alternatywa dla wypadów turystycznych.
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz