trasa: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=jojgsibgwemcmzxd Jedziemy w kierunku zgodnym z ruchem wsazówek zegara.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
26-28 września 2014 - Lubelskie Szutry vol. 3
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez AdamB Zobacz postaMa może ktoś jakieś zdjęcia?Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
I ja dziękuję za pojeżdzawkę gdzie z roku na rok poziom rośnieTempo było mocno wymagające, a Adam udowodnił że Teresą można dokonać niemożliwego czym pozbawił mnie alibi jakoby że maszyna mnie stopuje hehe. No nic trzeba wyrabiać kondyche i nie odpuszczać żadnego spotu z ekipą zapier.... to może będzie szło lepiej. Wielkie dzięki dla Adama za trasę bo było co robić i często 5 trzeba było zapinać
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zbyszek KTM 990adv Zobacz postaNo dobra strzelam:
Trzeci miesiąc
A tak w ogóle, gdzie jest górnictwo?? nie widzę na liście..
pozdr.
Komentarz
-
Ja wam powiem jak było:
Jednego zabrał helikopter
Drugim opiekował się Adam całe sobotnie porzedpołudnie
Trzeci w sobotni wieczór (integracyjny) mamrotał (podobno) coś po mongolsku ( ale on nic nie wie na ten temat)
Piąty w niedzielę rano miał opuchliznę głodową brzucha
Szósty ołysiał jak usłyszał że będzie robił przecinkę na lc8
Siódmy leciał przez kiere
...
do następnego
Komentarz
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaJanas - Adam wbił sie na strzelnicę teresą?proste i skuteczne
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zbyszek KTM 990adv Zobacz postaSiódmy leciał przez kiere
Dziś powoli dochodzę do siebie, ale mięśnie i kości czuje prawie wszystkie.
P9270292.jpg
P9270293.jpg
P9270294.jpg
P9270295.jpg
P9280296.jpg
P9280297.jpg
stat:
Jak zawsze było szybko i przednio, do następnego.
Komentarz
-
Patryk a można ten twój ślad z niedzieli jakoś ściągnąć w kml z tej strony? Albo wyślij mi go na marcinzak82@op.plBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Ale chłopaki nie płaczą.Zamieszczone przez pattryk Zobacz postaJak jeszcze nie miałem pełnego czucia piachu, trzeci zjazd na Przecince kierownicę mi skontrował i poleciałem na łeb, szyba otwarta, piach w gębie i w kasku, gnaty obolałe, moto mnie nakryło. Wieczorem RTG, tylko potłuczenie, Ketonal recepta i głęboko oddychać.
Dziś powoli dochodzę do siebie, ale mięśnie i kości czuje prawie wszystkie.
[ATTACH=CONFIG]17508[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]17509[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]17510[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]17511[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]17512[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]17513[/ATTACH]
stat:
Jak zawsze było szybko i przednio, do następnego.
Komentarz
Komentarz