Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

8. SK+PL+CZ zraz SuperTénéré 11-13.9.2015

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

ciekawe jak zareagują na moje moto xtz z silnikiem od vfr800.Startuję w piątek po pracy więc będę lądować około 2-3 w nocy,mam nadzieję że ktoś na mnie poczeka i przywita kielichem.

Komentarz

Zamieszczone przez mar-moto Zobacz posta
      ciekawe jak zareagują na moje moto xtz z silnikiem od vfr800.Startuję w piątek po pracy więc będę lądować około 2-3 w nocy,mam nadzieję że ktoś na mnie poczeka i przywita kielichem.
      to późno polecisz,myślałem że ogarniesz i sie po drodze spotkamy
      Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

może uda się szybciej ale jeszcze nie wiem jak co to będę dzwonić

Komentarz

Informację o alternatywnym spotkaniu przeniosłem tutaj:
          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

heheh co za Pedał ja pierd... aaa miałem się wybrac choćby na kilka godzin...
            Jeżdżę ktm em i nie tylko w kurtce, która ma na klacie naszywkę xtz i nigdy jej nie zrywałem...
            Roman dla ciebie

Komentarz

Miejsce nr 37. Lemur zwalniam, rezygnuje,
              chciałem przyjechać Panonią ale że nie można to nie przyjeżdżam

Komentarz

Miejsce 29. - rezygnujÄ™.

Mam pompę hamulcową z KTMa, gaźniki z TT-S, zawieszenie z YZ, reflektory z Zetora, naklejek już dawno nie widać, a ludzie się pytają co to za Honda - chyba nie wypada
                Ostatnio edytowany przez ArturS; 427.

Komentarz

Miejsce 26 - rezygnujemy

Komentarz

Miejsce 25 - rezygnujÄ™ Bigos

Komentarz

8. SK+PL+CZ zraz SuperTénéré
                      Dátum zrazu: 11-13.9.2015
                      Miesto zrazu: ATC Belá - Nižné Kamence http://www.campingbela.eu/
                      GPS: S 49°14´52.20´´ V 18°59´19.05´´

UBYTOVANIE:
                      7ks 4-postelove , 3ks 6-postelove , 10ks 2+2 postelove chatky prípadne v stanoch.

Ceny:
                      6-miestna chatka 8E/osoba/noc
                      4-miestna chatka 8E/osoba/noc
                      2+2 miestna oddelene, s vybavou 12E/osoba/noc
                      stanovacie miesto 2,5E/stan
                      osoby do stanu 4E/osoba/noc
                      moto zdarma
                      ostatne poplatky za ubytovanie ziadne
                      vstupne na zraz 1,5E/os. registrovanym
                      vstupne na zraz 2,5E/os. neregistrovanym YAMAHA XT, XTZ
                      vstupne na zraz 4E/os. neregistrovanym ine motocykle

Program :

Piatok: postupný príchod počas celeho dna, večera formou opekačky (1porcia/os. zadarmo)
                      Sobota: ranajky (podla menu atc), okruzna jazda so zaujimavostami, atrakciami, spolocnym fotom a zastavkou na nakup pozivin na dlhy vecer, neskorsi obed cca 14-15h ( 5,8E/os.), sutaze , tombola , večera (1 porcia + 1 pivo/os zadarmo) , zabava ( mozno aj prekvapko ) , opekacka s pivkom a inymi ekrazitmi pri nocnom ohni ... kto si co prinesie - ten druhy mu to zje a vypije ! ... takze noste vsetci !
                      Nedeľa: ranajky , postupna rozlucka s ucastnikmi a odchod domov

Záujemci môžete sa začať prihlásovať na tomto vlákne.
                      Zaujemci o ubytovanie v chatkách uzavierka objednávok je do
                      5.9.2015
                      Záujemci:

1. Roman MY SK (supertenere) od Pi do Ne 3os. do chatky potrebujem sukromie
                      2. Martin CZ (doktorXTZ) od Pi do Ne 1os do chatky nepotrebuje sukromie
                      3. Radek CZ (radus88) od Pi do Ne 2os do chatky nepotrebuje sukromie
                      4. Martin CZ (max) od Pi do Ne 2os do chatky , sukromie
                      5. CZ (bobson) od Pi do Ne 1os do chatky nepotrebuje sukromie
                      6. Nikola CZ (fastroad) od Pi do Ne 1os do chatky nepotrebuje sukromie
                      7. Gerke BE od Pi do Ne 1os. pod stan
                      8. Honzo CZ (jenik) od Pi do Ne 1os do chatky nepotrebuje sukromie
                      9. CZ (madylko) od Pi do Ne 3os do chatky nepotrebuje sukromie
                      10. CZ (epidem) od Pi do Ne 1os pod stan (pripadne chrapajuca chatka)
                      11. Oto GA SK od Pi do Ne 2os. do chatky potrebuje sukromie
                      12. CZ (Sinner) od Pi do Ne 1os. do chatky nepotrebuje sukromie
                      13. Lubo SE SK od Pi do Ne 2os. do chatky potrebuje sukromie
                      14. Rišo (svobodar) CZ od Stv do Ne 2os. do chatky nepotrebuje sukromie
                      15. Leos (leo67) CZ od Pi do Ne 2os. do chatky nepotrebuje sukromie
                      16. Jano TN SK (predy24) od Pi do Ne 2os. do chatky potrebuje sukromie
                      17. Lubos PE SK (lubospe) od Pi do Ne 3os. do chatky potrebuje sukromie
                      18. Tomas LM SK (tomaslm) od Pi do Ne 1os. do chatky nepotrebuje sukromie
                      19. Milan CZ (metyl) od Pi do Ne 1os. do chatky nepotrebuje sukromie
                      20. Przemek PL (czeczen) od Pi do Ne 1os pod stan
                      21. Robert PL (robkri) od Pi do Ne 3os. do chatky, nepotrebuje sukromie
                      22. Jasiek PL (giani) od Pi do Ne 2os. do chatky nepotrebuje sukromie
                      23. Michał PL (Bigmike) od Pi do Ne 1os. do chatky
                      24. Paweł PL (Pablo1972) od Pi do Ne 2os. do chatky nepotrebujem sukromie
                      25. CZ (ppetr67) od Pi do Ne 4os. do chatky sukromie
                      26. Szymon PL (Simon-T) od Pi do Ne 1os. pod stan
                      27. Peter NM SK (peternm) od Pi do Ne 2os. do chatky sukromie
                      28. Laco GA SK (lacika) od Pi do Ne 1os. do chatky nepotrebujem sukromie
                      29. Stevo NR SK (stevonr-drobcek) od Pi do Ne 1os. do chatky nepotrebujem sukromie
                      30. Miso TT SK (misott) od Pi do Ne 1os. do chatky nepotrebujem sukromie
                      31. Peter BA SK (peterba) od Pi do Ne 2os. do chatky sukromie
                      32. Leszek PL () od Pi do Ne 1os. do chatky nepotrebujem sukromie
                      33. Mariusz PL (mario xt600) od Pi do Ne 1os. pod stan
                      34. Mirek CZ (kocci) od Pi do Ne 1os. do chatky nepotrebujem sukromie
                      35. Karel CZ (karlosxtz) od Pi do Ne 2os. do chatky sukromie
                      36. Petr CZ (Endu) od Pi do Ne 1os. pod stan
                      37. MarosGA od Pi do Ne 2os. do chatky potrebujem sukromie
                      38. CZ (Wyky) od Pi do Ne 1os. pod stan
                      39. CZ (Tomtener) od Pi do Ne 2os. pod stan
                      40. CZ (fill) od Pi do Ne 2os. do chatky potrebujem sukromie
                      41. CZ Jirka (tyčkyn) od Pi do Ne 2os. do chatky potrebujem sukromie
                      42. Dominik SK (dodo) od Pi do Ne 2os. do chatky nepotrebujem sukromie
                      43. Jozsef HU od Pi do Ne 12os. pod stan
                      44. PatrikLE SK od Pi do Ne 2os. do chatky sukromie
                      45. HerrKreutz CZ od Pi do Ne 2os. pod stan
                      46. Mira CZ (Limacka) od Pi do Ne 1os. do chatky potrebujem sukromie
                      47. David CZ (MotoTraveller) od Pi do Ne 1os. pod stan príp chatku
                      48. Jirka CZ (mi5) od Pi do Ne 2os. do chatky potrebujem sukromie

INFO o registracii:
                      zelena (green): ... registracia OK
                      orange: ... chýba údaj o súkromí
                      červena (red): ... chýba miesto aj údaj o súkromí

aktualna obsadenost:
                      86 miest v chatke - z toho 65 obsadených
                      24 miest pod stan
                      1 miesta nedefinovane
                      ----------------------------
                      total 90

... info aktualizujem vzdy tu !

Komentarz

No to z PL bedzie najmniejsza ekipa... chociaz pokazcie im jak sie jezdzi i pije
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Miejsce 21. rezygnujemy.

Komentarz

Nie ma to jak wspólna BRAĆ MOTOCYKLOWA

Niech się słowacy uczą co to znaczy i co jest ważniejsze

Komentarz

Miejsce 24, rezygnujemy.

Komentarz

Sowizdrzał
                                KTM 750 6T
                                Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

PracujÄ™...
                                X