Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
    W zamian dwa tyg. później wpisałem w kalendarz pierwszą Rumunię na 2015 (o ile pogoda dopisze), dojazd kilometrowo niemal identyczny
    Nie, do RO mamy bliżej
    Sowizdrzał
    KTM 750 6T
    Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Brawo Orzełek!!!!

Artur - jedź sobie do tej Rumunii... ale Madzia ma być nad jeziorami!

Komentarz

1. Zbigniew KTM 990 S
        2. Sowizdrzał
        3. Giani
        4. Paluch
        5. Znikopis
        6. ....

Komentarz

Raczej nie pojadę. Cały dzień męczarni i przepychanki z puszkarzami, na wieczór człowiek tak zjebany, że po kilku piwach pada na ryj, na drugi dzień nie bardzo się napić, bo od rana znowu trzeba lecieć te 650km. Raz strzeliłem przez PL taką trasę, raz i nigdy więcej. Trudno, pozostanę przy zlotach max 300km od domu. Bawcie się dobrze W zamian dwa tyg. później wpisałem w kalendarz pierwszą Rumunię na 2015 (o ile pogoda dopisze), dojazd kilometrowo niemal identyczny
          Ale przecież możecie do mnie przyjechać. Odpocząć
          I pojedziemy potem razem dalej
          ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Ja chętnie Madzię zabiorę - najpierw do ok. 1/3 odległości. ,,Brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki...''
            Ostatnio edytowany przez sowizdrzal; 369.
            Sowizdrzał
            KTM 750 6T

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
              czyli jesteś normalnym facetem a nie jakimś metroseksualnym ...
              iii co się Erwin Junaka czepiasz

- - - Zaktualizowano - - -

Raczej nie pojadę. Cały dzień męczarni i przepychanki z puszkarzami, na wieczór człowiek tak zjebany, że po kilku piwach pada na ryj, na drugi dzień nie bardzo się napić, bo od rana znowu trzeba lecieć te 650km. Raz strzeliłem przez PL taką trasę, raz i nigdy więcej. Trudno, pozostanę przy zlotach max 300km od domu. Bawcie się dobrze W zamian dwa tyg. później wpisałem w kalendarz pierwszą Rumunię na 2015 (o ile pogoda dopisze), dojazd kilometrowo niemal identyczny
              racjii troszkę masz, w trzy dni to obracać to rzeczywiście lipa

Komentarz

1. Zbigniew KTM 990 S
                2. Sowizdrzał
                3. Giani
                4. Paluch
                5. Znikopis
                6. Wojtek

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                  iii co się Erwin Junaka czepiasz
                  ja się nie czepiam, a w obronie kolegi powiem, że w rurkach go nie widziałem
                  hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                  Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

racjii troszkę masz, w trzy dni to obracać to rzeczywiście lipa
                    No ja chyba polecę z przyczepką, a potem w drodze powrotnej wstąpię do pracy i motki przywiozę 3 dni później na Śląsk.
                    Madzia, Artur, Siedlar, Filipo - kto chętny?
                    Ostatnio edytowany przez sowizdrzal; 369.
                    Sowizdrzał
                    KTM 750 6T

Komentarz

Po co przyczepką ? aaaa moto chcesz zabrac, ale przeciez i tak nie odpali bo padnie czujnik czujnika Ale chociaz sie napijemy
                      Enduro nie klęka
                      R 1100 GS '99 - limonka
                      Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

jaaa chętny jak najbardziej, ale czas jest dość odległy. Również jak coś myślałbym o przyczpce, chyba, że założe pirelli scorpion wykurw z wyjebem w teren

Komentarz

Laweciarstwo to już by było przegięcie. Ja rozumiem gdzieś na wyprawę, ale na zlot? Ale jeszcze nie mówię ostatniego słowa

Komentarz

czemu przegięcie, chodzi o opony, nic więcej... jak je mam wyj.. po jednym wyjeździe to troche szkoda, kolejne pare stów poszło by się je..ć, które mogę przeznaczyć na paliwo

Komentarz

To nie lepiej założyć szosowe tkc albo właśnie takie scorpiony at i po sprawie, ja od czerwca jeżdżę na tkc przeważnie bo do tego czasu komplet desertów już się kończy
                              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                              sigpic

Komentarz

czemu przegięcie, chodzi o opony, nic więcej... jak je mam wyj.. po jednym wyjeździe to troche szkoda, kolejne pare stów poszło by się je..ć, które mogę przeznaczyć na paliwo
                                Pełna zgoda - też twierdzę że dupienie 600km po czarnym to niepotrzebna nuda i niepotrzebny koszt.
                                Lepiej motorek ubrać tak, żeby na miejscu zrobić fajny offik, a dojechać bezpiecznie i na luzie.
                                Sowizdrzał
                                KTM 750 6T

Komentarz

Pracuję...
                                X