Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"
Witam. zaglądnąłem po dłuższym czasie, a tu termin i miejsce ustalone. Więc jako 15-ty na 90 miejsc chyba się załapie. Bigmaik jak nie naprawisz to przyjedż po moją pierwszą tereske.....jak zajeżdzisz to kupisz.
Panowie i Panie a czy nie będzie np kłopotu gdy przyjadę niezdeklarowany na zlot razem z pasażerką?
pytam gdyż nie jestem jeszcze się w stanie określić co do 100% możliwości przyjazdu a chętnie bym poznał szanowne grono użytkowników Tener
oczywiście nie musi być żaden domek wystarczy mi miejsce na namiot i motor...
Panowie i Panie a czy nie będzie np kłopotu gdy przyjadę niezdeklarowany na zlot razem z pasażerką?
pytam gdyż nie jestem jeszcze się w stanie określić co do 100% możliwości przyjazdu a chętnie bym poznał szanowne grono użytkowników Tener
oczywiście nie musi być żaden domek wystarczy mi miejsce na namiot i motor...
Pewnie połowa tak zrobi albo zaczną się wypisywać przed samym wyjazdem, więc luz, na pewno miejsca starczy.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Pewnie połowa tak zrobi albo zaczną się wypisywać przed samym wyjazdem, więc luz, na pewno miejsca starczy.
Junak. Samymi tekstami odstraszasz.... Jeszcze napisz, że się ludzie za dziki przebierają, naśladują Reksia, a wszystkim przoduje George Clooney. Nie mówiąc o opowiadaniu jednego kawału przez godzinę Na samym początku potrafisz odstraszyć chętnych
Ale dzięki temu przyjadą na prawdę zainteresowani ...
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Miejsca starczy na pewno i w domkach. ostateczna rezerwacja będzie tydzień przed ale to tylko tyczy się jadła, które przygotują nam i pościeli. bliżej maja będzie ankieta/zapisy na ilości posiłków, może się wstępnie podzielimy na domki, kto w namiotach itp.
Ech...
Ja to nie wiem Gdzieś wyczytałem że w tym terminie ma padać deszcz ze śniegiem... Te domki mają ogrzewanie??
Słyszałem też że tamtejsi tubylcy leją ostro w ryj. Orzełek czy tam biją??
Czeczen czy jak zwykle na początek będzie "naturalna selekcja". Rannym pomagacie?
Ech...
Ja to nie wiem Gdzieś wyczytałem że w tym terminie ma padać deszcz ze śniegiem... Te domki mają ogrzewanie??
Słyszałem też że tamtejsi tubylcy leją ostro w ryj. Orzełek czy tam biją??
Czeczen czy jak zwykle na początek będzie "naturalna selekcja". Rannym pomagacie?
no to na ra
Już się zaczyna
Nie słyszałeś że będą dwie ekipy, jedna do jazdy a druga do picia. Ta druga od piątku do niedzieli nie wsiada na moto
sigpic
Komentarz