W Przerwankach najgorsza będzie noc z piątku na niedzielę :-P
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"
Zwiń
X
-
Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Loud pipes save lives...
https://picasaweb.google.com/108651862641483365846
-
Zamieszczone przez Zbyszek KTM 990adv Zobacz postaEch...
Ja to nie wiemGdzieś wyczytałem że w tym terminie ma padać deszcz ze śniegiem... Te domki mają ogrzewanie??
Słyszałem też że tamtejsi tubylcy leją ostro w ryj. Orzełek czy tam biją??
Czeczen czy jak zwykle na początek będzie "naturalna selekcja". Rannym pomagacie?
no to na ra
- - - Zaktualizowano - - -
!!!WAŻNE!!! Do końca marca robię listę na podstawie poniższego formularzą, a w kwietniu zbieram kasę na zaliczkę. ZALICZKĘ KAŻDY POLICZY SOBIE SAM - TYLKO ZA ZAMÓWIEONE JEDZENIE. Za domki/namioty będę kasował na miejscu przy "meldunku"
https://docs.google.com/forms/d/164u...?usp=send_form
Komentarz
-
Zamieszczone przez orzelekNGI Zobacz posta...nas będzie minimum 20 chłopa wiec nie ma co się obawiac.
Żeś pitolnął ankietę że aż zweryfikowałem datę czy na pewno mam wolneOstatnio edytowany przez advradek; 76.
Komentarz
-
Zamieszczone przez advradek Zobacz postaTu nie o ilość chodzi tylko o... stan
Komentarz
-
Zamieszczone przez orzelekNGI Zobacz postano właśnie...stan...włączony tryb nieśmiertelnośća kornik wrócił bez butów
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaRobkri też tak myślała kornik wrócił bez butów
Napisz coś więcejciekawy temat...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zbyszek KTM 990adv Zobacz postaHmm..
Napisz coś więcejciekawy temat...
. Jeśli się spotkamy przy jakimś soczku to może ci opowiem
Komentarz
-
ja jak zwykle w kwestii formalnej
czy cena 15 zł za dobę w namiocie to tyczy się jednej osoby czy każda osoba 15 zł ? pytam tak dla jasności
dalej czy jak wcześniej pisałem jeśli jeszcze nie potrafiłbym się określić do końca marca to mimo iż nie wypełnię ankiety nie będzie problemu z posiłkami i zakwaterowaniem?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Trusek Zobacz postaPytanie jest jedno ile to będzie trwało dnibo muszę wiedzieć jak wątrobę przygotować::
lub zostać dłużej
Komentarz
Komentarz