1.Junak
2.Beniamin
3.Rootolf
4.Autsi
5.Johny B
6.Lemur
7.Znikopis
8.Daro
9.Motorynka
10. RENIA
11. AdamB
12. ArturS
2.Beniamin
3.Rootolf
4.Autsi
5.Johny B
6.Lemur
7.Znikopis
8.Daro
9.Motorynka
10. RENIA
11. AdamB
12. ArturS

Erwin już szykuje grunt w BiH (czytaj -skupuje całą rakije z okolicy..) 
domki jedne są po 50 zł z łazienkami a drugie po 40 zł z łazienkami na zewnątrz ale to chyba nie kłopot, a więc proponuje żeby podzielić się kosztami na pół i żeby to wziąć po 45 zł na głowę, ciężko znaleźć coś tańszego ponieważ mają prawie pełne obłożenie w okolicznych ośrodkach i trzymają cenę, w kilku pytałem i jest pozajmowane, Jezioro jest w odległości ok 100 metrów, kobitka powiedziała że przechodzimy za drogę i jest jezioro. Napiszcie proszę co sądzicie o takiej cenie czy jest to akceptowalne - ponieważ wypadałoby pomału się deklarować. Minus że domki są nieogrzewane żadnymi kaloryferami są natomiast ocieplone a więc trzeba dogrzać się samemu
co byście powiedzieli na ewentualne spływ kajakiem ??? bo zauważyłem że organizują, wiem że gra w siatę nie ma sobie równych ale szczerze to powiem że na kacu jeszcze kajakiem nie pływałem więc może byśmy spróbowali - napiszcie co myślicie o takim pomyśle
czas spływu ok 2 do 5 h zważając na to że bylibyśmy lekko zmęczeni to stawiam na 3 do 4 h a więc zostaje czas na przejażdżkę po okolicy i granie w siatę ale to już decyzja należy do Was czy robimy temat z kajakami. Jeśli by ktoś chciał namiot to koszt postawienia wigwamu równa się 15 zł od osoby za nockę . drogie to drzewo mają bo w sumie 100 zł na jedno ognisko
minus to te ogrzewanie jak ktoś zapomni wyłączyć na noc a będzie ustawione na ful to może nawalić prądu na 30 zł to leci to na cały domek 
Komentarz