Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Alternatywna Słowacja czyli forumowe spotkanie niezależne od marki pojazdu
myślę że coś sami możemy wymyślić mamy nawi a więc trochę gdzieś lasem trochę delikatnym szutrem coś się wymyśli do 150 do 200 możemy zrobić a z powrotem włączymy nawi i nas doprowadzi
Siema , , nie wpisałem sie bo przy dobrych wiatrach dałbym rade tylko z piątku na sobotę i w sobotę w południe startować do W-wy, a to bez sensu.Duchem będę z wami.
1 Junak, domek
2 Beniamin, domek
3 Rotoolf, domek
4 Autsi, domek
5 Johny B, domek
6 Lemur, domek
7 Giani bo z nim gadałem, domek
8 Adam B, domek
9 Mario XT 600 domek
10 Daro domek
11 robkri domek
12 waldi domek (Szwagier robkri)
13 Rudolf domek (Szwagier robkri)
14 RENIA domek
15 Motorynka potwierdzona
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
weźmy ziemniaków to może uda nam się zrobić pieczone jak nie nastawimy za dużego ognia i co tam kto chce pochłonąć np kiełbasę, rusztu nie ma niestety bo pytałem ale są jakieś patyki tyle że jak nie będą metalowe to mięcha nie upieczemy oprócz kiełbasy
- - - Zaktualizowano - - -
podaję konto do zaliczki 79 1050 1416 1000 0091 4565 3375 ponieważ już wpłaciłem na konto ośrodka. ING Bank Śląski odbiorca nazwisko Matysek oś na stoku 51/66 25-437 Kielce, w tytule wpiszcie zaliczka na domek w Jeziorsku i nick z forum po 45 zł
Ja ponieważ nie wiem czy dam radę złożyć Terese to też będę autem.
Mogę wziąć ruszt. Tzn. taki trójnóg z kratką.
Mam też kociołek żeliwny. Można np. w sobotę zrobić pieczone czy prażone nie wiem jak to się nazywa :-)
Weźmie się kiełby boczku i innych warzyw i może być fajnie.
Ja też przyjadę samochodem więc tych ziemniorów nie damy rady opierdzielić w tak którkim czasie
Zadzwonię jeszcze do Zbigniewa bo chłop potrafi gulasz upędzić jak ta lala
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz