Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Alternatywna Słowacja czyli forumowe spotkanie niezależne od marki pojazdu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ogrzewanie to będzie na pewno remiszewskie,śląskie i jeszcze inne samoogrzewacze
    Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Zaliczka wpłacona.
      "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Kasa poszła za mnie, Waldiego i Rudolfa.

Komentarz

Ja ogólnie mogę nie być brany poduwagę z noclegiem.
          Przyjadę autem i w nim pewnie się kimnę. Wole zostawić miejsce dla przyjezdnych z dalszych regionów (ja mam 40km).
          Co do reszty przywiozę to co się da. Moge nawet worek ziemniorów też wziąć od sąsiada
          ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez giani Zobacz posta
            Ja ogólnie mogę nie być brany poduwagę z noclegiem.
            Przyjadę autem i w nim pewnie się kimnę. Wole zostawić miejsce dla przyjezdnych z dalszych regionów (ja mam 40km).
            Co do reszty przywiozę to co się da. Moge nawet worek ziemniorów też wziąć od sąsiada
            jak jest możliwość to kartofel z ogniska tez był by dobry
            Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Hej, o której można będzie zajechać w piątek.

Komentarz

wstępnie rozmawiałem z właścicielką i tak np o 12 możemy podjeżdżać - stawiam że wcześniej też by nie było kłopotu, ja bym tak chciał podjechać ale nie wiem czy mi się uda, na w razie jakby mnie nie było to powołajcie się na rezerwacje grupy motocyklowej i na moje nazwisko Paweł Matysek jakbym nie mógł odebrać to pytajcie pod nr do recepcji stacjonarny wybierany razem 43678159sześć i do właścicielki można też o wszystko zapytać 609 472 27siedem domki mamy chyba 3 4 5 6 Motocykle stawiamy pod domkami, tak mamy uzgodnione, nic nie płacimy za parkingi

tel do mnie 790 232 24sześć

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
                  Hej, o której można będzie zajechać w piątek.
                  Robert jak coś to możecie do mnie pojechać o której chcecie. I pojedziemy razem na ośrodek.
                  Nawet w czwartek, bo coś tak pisałeś w temacie ze Słowacją.
                  ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Wpłacone 90zł, tytuł junak+Edyta

1 Junak + Edyta, domek
                    2 Beniamin, domek
                    3 Rotoolf, domek
                    4 Autsi, domek
                    5 Johny B, domek
                    6 Lemur, domek
                    7 Giani bo z nim gadałem, domek
                    8 Adam B, domek
                    9 Mario XT 600 domek
                    10 Daro domek
                    11 robkri domek
                    12 waldi domek (Szwagier robkri)
                    13 Rudolf domek (Szwagier robkri)
                    14 RENIA domek
                    15 Motorynka potwierdzona
                    16 Jarek11
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                    sigpic

Komentarz

Halo!
                      Gdzie ta miejscówka, bo Junak mówi że to gdzieś w Świętokrzyskim ?
                      Kłamie jak z nut. Z dobrze poinformowanych żródeł dowiedziałem się że przyjedzie furą ze swoją lalunią... Ech.. adwenczer...
                      Tu mi się przypominają słowa Siedlara na ostatnich "Lubelskich szutrach" o przywożeniu pań na takie imprezy (dotyczyło to jednego gościa)
                      NIe mogę tego zacytować
                      pozdr.
                      Ostatnio edytowany przez Zbyszek KTM 990adv; 2893.

Komentarz

Ruszamy z Renią samochodem z Warszawy w piątek ok 17. Mamy dwa wolne miejsca, więc możemy kogoś z warszawskiej ekipy zabrać.

Komentarz

Z Mariolą ruszamy w piątek około 17:00 naszymi bardziej szosowymi sprzętami (możliwe że to ostania taka przejażdżka przed ich sprzedażą). Nie nastawiamy się na jeżdżenie na miejscu raczej na spotkanie z wami ewentualnie siata i kajaki.

Komentarz

Giani jak możesz to weź jakieś radio ze stodoły i druty żeby je podłączyć bo może zrobimy jakieś małe disko bandżo na stole to żeby coś grało w tle, tylko weź takie żeby niosło po jeziorze a nie jakieś kieszonkowe, czy tam takie co gra w sadzie

Komentarz

Zamieszczone przez Zbyszek KTM 990adv Zobacz posta
                              Halo!
                              Gdzie ta miejscówka, bo Junak mówi że to gdzieś w Świętokrzyskim ?
                              Kłamie jak z nut. Z dobrze poinformowanych żródeł dowiedziałem się że przyjedzie furą ze swoją lalunią... Ech.. adwenczer...
                              Tu mi się przypominają słowa Siedlara na ostatnich "Lubelskich szutrach" o przywożeniu pań na takie imprezy (dotyczyło to jednego gościa)
                              NIe mogę tego zacytować
                              pozdr.
                              Te, adv szykuj się na spanie pod namiotem, w końcu będziesz miał spanie na dziko
                              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                              sigpic

Komentarz

odnośnie pytania Zbigniewa to jest to Pęczniew ul spacerowa 50 koło samego Jeziora Jeziorsko

przelewy już prawie wszystkie doszły

pogoda nadal jest na weekend łącznie z piątkiem ok 21 stopni Farenhajta więc jest ok

zaklepałem 16 osób w noclegowni u Brata Alberta
                                Ostatnio edytowany przez lemur; 2828.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X