Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Alternatywna Słowacja czyli forumowe spotkanie niezależne od marki pojazdu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dojechane, dziękuje wszystkim za wspólną organizację i dobry klimat imprezy - szczególnie Gianiemu Szefowi Kuchni Polowej za kociołek - BDB

AN120029.jpgAN120030.jpg i Gianii odeśpij wreszcie w normalnych warunkach

- - - Zaktualizowano - - -

[ATTACH=CONFIG]19585

spokojny OFF :)

[/ATTACH]AN120100.jpgAN120101.jpg

Załączone pliki
    Ostatnio edytowany przez lemur; 2828.

Komentarz

My też już w domu dzięki i do zobaczenia

Komentarz

Ja u rodziców właśnie wyciągam kata =D
        Dzieeeeeeki bardzo za świetny weeekend

Od. Jakby ktoś znalazł moja czarna bluzkę termo z długim rękawem to poproszę o znak i ew przywieźć na świętokrzyskie dziczenie

Komentarz

Bronisze dziękują za spotkanie, było jak zawsze super. Miejscówka jeszcze do odwiedzenia, sami kulturalni ludzie, to i problemów nie było... A atrakcje specjalne załatwione przez Motorynkę - niezapomniane! Do następnego!

Parę zdjęć z meczu, autor: Edyta
          Ostatnio edytowany przez RENIA; 2556.

Komentarz

My juz tez w domu dzieki za spotkanie zacnie bylo sie napic bimberku z wami

Komentarz

Juz w domu po obiedzie ,dzięki za super spot i fajną atmosferę

ps.Motorynka podeślij na PW @ to jakieś fotki puszczę
              Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Dzięki za spotkanie, było super, Lemur - dzięki za ogarnięcie tematu!
                "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Jo tysz już w doma. Dziękuję wszystkim za świetne spotkanie. Foty z fona wciepuja na dysk gogla

Komentarz

Ja również dotarłem do następnego punktu swojego wypadu. Dzięki za towarzystwo- było zajebiście
                    P.s. gdyby ktoś się zaopiekował moim ręcznikiem (zielona mikrofibra), która suszyłem przed domkiem to proszę o PW
                    Jeszcze raz wielkie dziękuję Lemurowi za organizację i Wam wszystkim za atmosferę.
                    Może za rok zachodnie wybrzeże?!

Komentarz

Ręcznik jest w tej chwili u mnie na Warmii, jest też flaga XTZ, ale Rudolff powiedział że w Niechorzu są zajebiste Big ice cream i zajumał flagę

Komentarz

Ok, z tą flagą to jest tak że to był żarcik z zajumaniem, oczywiście flaga jest u mnie razem z ręcznikiem, czyja ona jest, nie mam pojęcia. Właściciele proszę na PW adresiki do wysyłki to puszczę pocztą.
                        My cało i zdrowo jako ostatni z godnością opuściliśmy ośrodek tuż po 13:00 (przypomnę że pierwsi przyjechaliśmy w piątek) i po 18:00 zameldowaliśmy się w domciu.
                        Pozdrawiamy
                        Team Szwagry

Komentarz

Team Szwagry - dobre flaga chyba ale to tylko chyba - jest tego Czarodzieja od na s z pokoju

Komentarz

A to Gandalf, proszÄ™ o adresik w takim razie.

Komentarz

Również dziękuję za super sobotę i spotkanie. Lemur szacun��. Pozdrawiam z Rumunii. Zdjęcia ze zlotu wrzucę po powrocie.

Komentarz

https://drive.google.com/file/d/0B8v...tBZFJzZDg/view

Komentarz

PracujÄ™...
                                X