Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Alternatywna Słowacja czyli forumowe spotkanie niezależne od marki pojazdu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Co za złośliwi ludzie
    Gratuluję szybkości.

Komentarz

Jeszcze nie oglądałem tego co nagrało się wtedy na kamerce ale pokazałem charakter w nogach.
      Zaskoczyłem wszystkich chwytem ucieczki.
      Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

dałeś rady robkri a to najważniejsze tyle że zepsułeś zabawę tym złośliwcom
        Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

I nikt nie znalazł mojej czarnej bluzki termoaktywnej z długim rękawem?

Komentarz

Ejjj mnie się kojaży, że ktoś brał. Albo mówił o tym.
            A tak w ogóle też chciałem podziękować za spotkanko.
            ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
              Ręcznik jest w tej chwili u mnie na Warmii, jest też flaga XTZ, ale Rudolff powiedział że w Niechorzu są zajebiste Big ice cream i zajumał flagę
              chłopaki z Braniewa zaskoczyli mnie wcześniejszym wyjazdem i zostawiłem również flagę :/

a te lody to nie tam jakieś big ice, tylko zwyczajna grande gała

Komentarz

Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz posta
                I nikt nie znalazł mojej czarnej bluzki termoaktywnej z długim rękawem?
                Kasia ja tą bluzkę widziałem wiszącą na balustradzie koło szwagrowej części domku, myślałem że to Gandalfa, nawet sobie pomyślałem, jak on się wbija w taki mały rozmiar? . W zamieszaniu przed wyjazdem jednak całkiem o niej zapomniałem i biedaczka został tam sama na ośrodku.

Komentarz

uu, no to moze wlasicicel osrodka bedzie dobry i mi ja odda dzieki.

Komentarz

Kasia jak tylko się pozbieram (bo mnie choróbsko rozłożyło) to podjadę i się zapytam.
                    ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

jzu nei trzeba lemur dzwonił i znaleźli tylko jakaś bialo rozowa

trudno, moze sie komus przyda moja ukochana bluzeczka enduro

Może się nauczę żeby się więcej nie rozbierać wszędzie i zostawiać ciuchy byle gdzie

Komentarz

Zaraz, zaraz na szwagrowym tarasie to nie byle gdzie, jakby nie patrzeć

Komentarz

Z dużym opóźnieniem wrzucam kilka fotek ze zlotu.DSC_0415.jpgDSC_0417.JPGDSC_0420.JPGDSC_0421.JPGDSC_0424.JPGDSC_0425.jpgDSC_0426.jpgDSC_0427.JPGDSC_0431.jpgDSC_0432.JPG

Komentarz

gdzieś tam wyszperałem ... miszcz

IMG_0267.jpg 3 planu

a jednak nie widać tej rudej pały... rudolf pozdro!!!!
                            Ostatnio edytowany przez Gandalf; 3098.

Komentarz

Pracuję...
                            X