Usunięte na żądanie użytkownika
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Siwy
-
blyshkrik
-
Hehehe, normalnie nie mogę
Myślę, że namiot itp. graty możesz ze sobą wziąść na wszelki wypadek. Jednak jak jest jeszcze opcja jakiegoś domu czy miejscówki - a na 100% będzie to zamieszkasz pod dachem, także nie bójta się
Oglądałem w necie pogody. Ma być ciepło. Przelotne opady, ale i słońce.--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Siwy
-
Dzizus jakie cenyBlyshkrik-> właśnie na biednego trafiło, no i od tamtego czasu postarzałem się
Hmm zobaczymy co z tego wyjdzie. Zawsze jest jakiś plan B, a i nawet C. Grunt żeby nie padało.
Ostatnio edytowany przez Bartas; 5.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Nocowanie pod namiotem samo w sobie nie jest takie straszne, jeśli ma się namiot, który nie puszcza wody (nawet bez deszczu), no i ciepły śpiwór , który daje komfort poniżej 20 stopni w nocy.
My takowego sprzętu nie posiadamy, więc średnio mi się uśmiecha nie spać z zimna w mokrym od środka namiocie dwie noce pod rząd...
No heaven... no hell... only motór i Bartas
Komentarz
-
King Of Snake
Komentarz