Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Komentarz

Hehehe, normalnie nie mogę

Myślę, że namiot itp. graty możesz ze sobą wziąść na wszelki wypadek. Jednak jak jest jeszcze opcja jakiegoś domu czy miejscówki - a na 100% będzie to zamieszkasz pod dachem, także nie bójta się

Oglądałem w necie pogody. Ma być ciepło. Przelotne opady, ale i słońce.
        --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Komentarz

Dzizus jakie ceny Blyshkrik-> właśnie na biednego trafiło, no i od tamtego czasu postarzałem się Hmm zobaczymy co z tego wyjdzie. Zawsze jest jakiś plan B, a i nawet C. Grunt żeby nie padało.
            Ostatnio edytowany przez Bartas; 5.
            sigpic
            "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Kurde nie straszcie bo ja na pewno pod namiotem będę nocował
              BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
              YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Nocowanie pod namiotem samo w sobie nie jest takie straszne, jeśli ma się namiot, który nie puszcza wody (nawet bez deszczu ), no i ciepły śpiwór , który daje komfort poniżej 20 stopni w nocy. My takowego sprzętu nie posiadamy, więc średnio mi się uśmiecha nie spać z zimna w mokrym od środka namiocie dwie noce pod rząd...
                No heaven... no hell... only motór i Bartas

Komentarz

Co wy tak ciągle o tym spaniu. Chyba nie po to sie jedzie na zlot. Namiot będzie po to by w nim trzymać graty a nie żeby odsypiać.
                  Im GORZEJ tym LEPIEJ.
                  Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

No niefajnie się potem jedzie 400 km po bezsennym weekendzie. Trochę mało to bezpieczne, ale jak kto woli...
                    No heaven... no hell... only motór i Bartas

Komentarz

Niema się co załamywać jakby mocno lało ja sobie rezerwuję taki duży szałas nazywa się chyba " Jurajski"

Komentarz

Komentarz

Dostaniesz buziaka od Słowaków za najdłuższą trasę i będzie git. Chociaż jak podzielisz na dwa etapy to już będzie skromniej.
                          "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Grupa Środkowo północna. Jakieś konkretne ustalenia?

Komentarz

najciekawsze jest to ze czlowiek ile by nie wypił film moze sie urwac a i tak do namiotu trafi jakis gps chyba

Komentarz

Nie bójta się, zawsze jakieś miejsce na podłodze w domku będzie
                                --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Pracuję...
                                X