Usunięte na żądanie użytkownika
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Siwy
-
Hej. Proszę mnie dopisać do listy. Preferuję domek/pokój
Dołączę do grupy Centralnej w Grójcu lub przy ewentualnej zmianie planów w Nowym Mieście nad Pilicą.
Gosieńka, Trusek z tego co się zorientowałem mamy do siebie bardzo blisko więc możemy wspólnie do Grójca ruszyć.sigpic
Paliwa opon i wolnego czasu....
Komentarz
-
Zamieszczone przez PaT Zobacz postaGosieńka, Trusek z tego co się zorientowałem mamy do siebie bardzo blisko więc możemy wspólnie do Grójca ruszyć.
Raczej będę się bardziej spokojnie turlać na miejsce stanowiąc małą, być może jednoosobową, grupę pościgową, a może i będę zamykać stawkę
Pozdrawiam,
GosiaŁoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Komentarz
-
Siwy
-
Siwy
-
blyshkrik
-
A czy ci co kończą pracę trochę wcześniej albo zwalniają się na zlot koło 13-14tej też będą jakąś ekipę tworzyć? Nie ukrywam że jak by mi coś wypadło i nie będę miał piątku wolnego będę ruszał koło 13tej z wawy.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Witam
Mam pare pytań związanych ze zlotem:
1. Jeśli chodzi o domki 140 za domek ( czyli ok. 24 za osobę/doba ) a jak bedzie rozwiązana sytuacja kto będzie z kim i jeżeli będzie 8 osób na domki to brakuje 4 osoby na pełne zakwaterowanie wiec jaka będzie wtady opłata.
2. Czy pola namiotowe będą obok domków
3. I jeszcze jedno pytanko nigdy na takim zlocie nie byłem więc mam pytanie związane z zakwaterowaniem i wyżywieniem. Jeżeli chodzi o namiot to biorę swój a jedzenie bedzie można kupić coś na miejscu czy prowiant wziąś ze sobą.
4. No i jeszcze jedno najważniejsze pytanie czy są jeszcze wolne miejsca w domkach i na polu namiotowym ?
KojegaOstatnio edytowany przez Kojega; 229.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kojega Zobacz postaWitam
Mam pare pytań związanych ze zlotem:
1. Jeśli chodzi o domki 140 za domek ( czyli ok. 24 za osobę/doba ) a jak bedzie rozwiązana sytuacja kto będzie z kim i jeżeli będzie 8 osób na domki to brakuje 4 osoby na pełne zakwaterowanie wiec jaka będzie wtady opłata.
140/liczba osób=kwota do zapłaty. ale nie martwiłbym się niedoborem chętnych;
2. Czy pola namiotowe będą obok domków
nie ma jako takiego pola namiotowego - namioty rozbijamy wokół domków, na terenie ośrodka Morsko;
3. I jeszcze jedno pytanko nigdy na takim zlocie nie byłem więc mam pytanie związane z zakwaterowaniem i wyżywieniem. Jeżeli chodzi o namiot to biorę swój a jedzenie bedzie można kupić coś na miejscu czy prowiant wziąś ze sobą.
oczywiście możesz wziąć co lubisz ale nie robimy imprezy na Grenlandii, więc sklepy jak najbardziej są obecne i nawet jest w nich papu - problemem może być dla niektórych fakt,że są [U]kilkaset[U]metrów od msca zakwaterowania i nie można iść do nich w bamboszkach - zważywszy jednak na fakt przyjazdu silnikowymi środkami lokomocji, wydaje mi się,że problem nie będzie aż tak poważny;
4. No i jeszcze jedno najważniejsze pytanie czy są jeszcze wolne miejsca w domkach i na polu namiotowym ?
na namioty miejsca jest jeszcze dosyć, natomiast co do domków, napiszę to,co koledze PaT:
na określenie się co do msca noclegu było czasu wystarczająco dużo i rezerwacja została już dokonana na określoną ilość. Myślę jednak,że w razie 'W', można będzie liczyć na zrozumienie zakwaterowanych w domkach i próbować się dogadać - ci co byli w Słowacji,wiedzą o co kaman - dopłata za nocny duet wokalny Blyshkrik/Ziut nie wymagana
Kojega
Komentarz
-
blyshkrik
Komentarz