Usunięte na żądanie użytkownika
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
blyshkrik
-
A my się jeszcze zastanawiamy czy jechać, czy ukulać grosiwo na coś większego/ zwiedzaniesigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
blyshkrik
-
blyshkrik
-
No i Infi proszę podpiąć do mnie, a nie osobnosigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Wczoraj podjechałem do Ośrodka w Morsku. Powiem, że całkiem fajne ma położenie, w okolicy sporo dróżek szutrowych, do Pustyni błędowskiej 27km. Oznakowanie dojazdu do ośrodka - ok, ale jak to w Polsce - najczęściej nie NA skrzyżowaniu, tylko kawałek ZA skrzyżowaniem, ale w sumie spoko. Sam ośrodek w lesie, w takiej dolince. Patrząc wcześniej na necie sprawiał wrażenie większego, a tu tak naprawdę wszystko jest "w kupie". Na szczęście udało mi się zarezerwować pokój dla siebie i rodzinki, bo w tym samym czasie w Hotelu będzie jakaś zorganizowana impreza integracyjna.
Dla chętnych na wypad po okolicy mogę spróbować poszukać coś w przewodniku po Jurze, parę propozycji (np. zamki i grodziska; zabytki techniki; militaria; dirt zone 4x4; natura; sanktuaria i kościoły) mogę zeskanować krótkie opisy i podać namiary GPS. Tylko co i komu przesłać?...prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...
Komentarz
-
Zamki, militatia, natura, zabytki techniki poproszęsigpic
Komentarz
-
Nie chce was martwić, ale miałem proroczy senŚnił mi się dzisiaj zlot i.... padało
Wogóle pogoda do d
sigpic
Komentarz
Komentarz