Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja mogę śpiewać Ale to wtedy wszyscy uciekną, powietrze zejdzie z opon, a plastiki popękają
    sigpic
    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
      Ja mogę śpiewać Ale to wtedy wszyscy uciekną, powietrze zejdzie z opon, a plastiki popękają
      OMG nie chcecie tego, uwierzcie mi
      No heaven... no hell... only motór i Bartas

Komentarz

Czyli zaklepane, będzie nam grał Dj Bartas
        Pewnie to będzie jakoś pod wieczór, bo popołudniu ma prezentować zmianę dętki w motocyklu
        "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Ja o zmianie gumy nic nie wiem
          sigpic
          "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Riposta po 2 minutach, dobry czas
            Ze słuchu wiem, że zmiana gumy ciągnie się od poprzedniego zlotu, dodatkowo temat przewinął się parę wątków wcześniej

No ale koniec tych żartów, bo się offtop zrobi.
            "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Mam już grafik w robocie na czerwiec i od czwartku mam wolne więc jak by trzeba było cos pomoc organizacyjnie na miejscu to z wielką chęcia moge byc tam w czwartek.

Komentarz

To nieźle ja walczę o wolne ale zobaczymy jak wyjdzie

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Szymek a możesz zdradzić jakie są planowane

Komentarz

Ostatnio edytowany przez Gość; 78. Powód: dopisek

Komentarz

Jak tylko mi się uda to do was dołącze. Jak narazie to już mam urwanie głowy, a o czerwcu nie chce nawet myśleć. Ale będę sie starał.
                        Pozdro Giani
                        ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

A czy jakieś identyfikatory będą?
                          Coby wiedzieć kto jest kto.

Komentarz

Komentarz

Trzymajcie lepiej kciuki za pogodę... Raczej w deszczu wielu nie będzie się uśmiechać robić długich wypadów.
                              --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                                X