Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ja mogę śpiewać Ale to wtedy wszyscy uciekną, powietrze zejdzie z opon, a plastiki popękają
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Czyli zaklepane, będzie nam grał Dj Bartas
Pewnie to będzie jakoś pod wieczór, bo popołudniu ma prezentować zmianę dętki w motocyklu
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Riposta po 2 minutach, dobry czas
Ze słuchu wiem, że zmiana gumy ciągnie się od poprzedniego zlotu, dodatkowo temat przewinął się parę wątków wcześniej
No ale koniec tych żartów, bo się offtop zrobi.
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Mam już grafik w robocie na czerwiec i od czwartku mam wolne więc jak by trzeba było cos pomoc organizacyjnie na miejscu to z wielką chęcia moge byc tam w czwartek.
A czy jakieś identyfikatory będą?
Coby wiedzieć kto jest kto.
Komentarz