Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

I po zlocie. Dziękujemy wszystkim uczestnikom 3 zlotu XTZ za miła atmosferę i dobrą zabawę. Przepraszamy ze ze wszystkimi nie udało się pożegnać co tez tu i teraz czynimy. BANAN i BANANOWA

Komentarz

Przyłączam się również do wypowiedzi mojego przedmówcy. Pozdrawiam.

Komentarz

Dziki za 3 zlot XTZ zlot byl zorganizowany medalowo i nawet hymn 3 zlotu był LALALALALA LALA LALA
        Pozdrawiam Trusek

Komentarz

Rudolf i Mysia również dziękują.
          Poszukiwany jest pan który swym wielkim śrubokrętem i Ukraińskim imbusem naprawił zepsuty rozrusznik w BMW (Będziesz Miał Wydatki) oraz jego wesoły kompan celem wspólnego spożywania i ukulturalniania.
          Dziękujemy również zawodnikowi rajdowemu który na pych próbował rozpalić motór. Jak tyś sie nazywał kolego? i na jaki adres mają lecieć te

Od MYSI: Bardzo dziękuje całej ekipie dop..erdalaczy i pomagaczy! Jesteście THE BEST
          Im GORZEJ tym LEPIEJ.
          Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

Ja również dziękuję za zlot. Taka integracja to jest dopiero INTEGRACJA pisana wielkimi literami
            Wspomnienia mam niesamowite i czekam niecierpliwie na fotki
            Do następnego razu Panowie i Panie ;]
            BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
            YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Dziekujemy ślicznie za zlocik.Impreza była rewelacyjna,brawa organizatorom.Jednego czego żałuje to że dopiero byliśmy pierwszy raz na zlocie jak to takie przednie impreskiPozdrowionka Trakerowa Trakeros

Komentarz

Bardzo udany zlot, super organizacja przejazdów - łańcuszek się ani razu nie zerwał.

Mam prośbę do osoby która robiła fotkę grupową - czy może ponumerować osoby na zdjęciu i wkleić je na forum. Zrobilibyśmy pod spodem opis z nickami - bo za Chiny Ludowe nie pamiętam imion. Byłoby łatwiej Was skojarzyć!

===
                SuperTenereSuper
                ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Popieram pomysł. Proszę również o pamięć o osobach których nie ma na fotce a też zjawiły się na zlocie.
                  Im GORZEJ tym LEPIEJ.
                  Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

Wszystkim uczestnikom Zlotu chcielibyśmy bardzo podziękować za świetny klimat, nastój i klasę. Bardzo żałuję, że obowiązki rodzinne nie pozwalały mi spędzać zbyt wiele czasu w Waszym fajnym towarzystwie, niemniej wraz z żoną i najmłodszym uczestnikiem Zlotu (moim półrocznym Szymonkiem) obiecujemy poprawę na przyszłość i już zapisujemy się na następny zlot.
                    Jeszcze raz dziękujemy - Cała rodzina Cochisów.
                    ...prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...

Komentarz

Wielki szacun dla organizatorów, zlot dopracowany na 100%. Wielkie podziękowanie dla wszystkich przybyłych za wspaniałą atmosferę.

Komentarz

Dzięki za zlocik, najlepszy na jakim byłem do tej pory, genialni ludzie, dobra organizacja, no i Tenere.
                        Pozdrawiam Mariusz.
                        TENERE RZĄDZI.

Ostatnio edytowany przez MarioM06; 338.

Komentarz

Abym również mogła podziękować, musiałam zarejestrować się na forum.
                          Tak więc ślicznie dziękuję za ten zlot (oby takich więcej!), za miłe towarzystwo, bardzo fajny klimat (szczególnie nocny kiedy można było posłuchać koncertu;D), za to że nie zostałam wyrzucona bo nie przyjechałam własnym motocyklem.. szczególne podziękowania kieruję dla ksenona który zechciał zabrać ze sobą dodatkowe ......kg;D. Mam nadzieje, że do zobaczenia za rok!.
                          Pozdrowienia. Magda.
                          Ps: Czekam z niecierpliwością na zdjęcia

Komentarz

Było fest podziękowania dla wszystkich
                            Zastanawiam się czy nicu nie zmienić na Skrzypiący Yogi ale lepiej chyba przesmarować

Komentarz

W imieniu swoim i mojej towarzyszki Kasi chciałbym podziękować wszystkim, a zwłaszcza organizatorom za świetną atmosferę i dobrą zabawę na III Zlocie XTZ.
                              Cieszy mnie że wielu z was nie będzie już dla mnie anonimowymi użytkownikami forum.
                              Takie spotkania są jak najbardziej potrzebne.
                              Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.

PS Przy okazji witam nową użytkowniczkę naszego 4um, Megi.
                              sigpic
                              Paliwa opon i wolnego czasu....

Komentarz

Ja też dotarłem do domu - cało i szczęśliwie. Dziękuję za miłą atmosferę, pyszny udziec i klimat, było bardzo miło
                                W końcu poznałem Wasze twarze i zobaczyłem inne Tenerki.

Więc w przyszłym roku w Czechach? Ginekolog powiedział, że organizują to to jakieś 400 km od Morska, więc troszkę jest.

P.S. Niestety pogoda okropna, z prawie 5 godzin jazdy, prawie 4 w deszczu. Padam na twarz. Byłem też świadkiem kolizji Czeszki w Yarisie i dresów w Civicu (oni wylądowali w rowie), wyglądało to okropnie. Wczoraj wytłumaczyłem Czechom co oznacza "czeski film"..
                                --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Pracuję...
                                X