Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

9. PL+SK+CZ zlot motocykli Ténéré 03-05.06.2016, Tresna, ośrodek Neptun.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

1. siedlar- pełna opcja - pokój
    2. marcinjunak - pełna opcja - pokój
    3. mario_xt600 - domek z wariatami
    4. adamerr - pełna opcja - pokój
    5. qpcio + oplecakowienie - pełna opcja - pokój
    6. pavelus + OPP - pełna opcja - pokój
    7. sowizdrzał - pełna opcja - pokój
    8. czeczen(+1?) - domek
    9. gregoszki - domek
    10. znikopis - domek
    11. szafura - opcja na pełnej ku*wie - domek
    12. AdamB - full opcja - pokój
    13. RENIA - full opcja - pokój
    14. Emil - domek
    15. misiek-888 full opcja - pokój
    16. gandalf - pełna opcja - domek
    17. Bigmike+6 - pełna opcja - pokój lub domek co będzie lepsze dla paru chopa?
    18."supertenere" rezervacia SK club 5x domek (4-osobove) spolem 20 osob Pi-Ne
    ..........................1. supertenere
    ..........................2. THOMMASS
    ..........................3. DoktorXTZ750
    ..........................4-5. JanoTN
    ..........................6-7. Mike ENG
    ..........................8. Gerke BE
    19. niedżwiadek -pełna opcja-domek
    20. Dzidek - pełna opcja pokój

Komentarz

AAaaa więc... wracając do tematu. Wpłaciło raptem 7 osób także chciałbym przypomnieć, że wpłacamy, jesli robimy tą imprezę!
      Druga sprawa! Bo pojawiły się pytania po co ta tyrolka? czemu jedzenie wykupione? zjechałbym liną, statkiem bym nie płynął itd
      Napisze na forum żeby rozwiać wątpliwości i by wrócic do dyskusji bo zlot jest Naszą wspólną imprezą iiii co ważne! Nie muszę tego organizować, a nawet mógłbym nie! Ale robię to bo ja również jeżdżę do tych, którzy coś organizują.

Panowie i Panie jedna rzecz... Czemu tak drogo! Hmm Z góry dodam, że nie mam bogatych rodziców i nie sram pieniędzmi żeby nie było..
      ale 300 zł! w turystycznym miejscu przy samym jeziorze z wyżywieniem, atrakcjami i kucharzem robiącym pod gębę???!!!! Pięć miesięcy do imprezy! Z minionym styczniem sześć! 50 złotych miesięcznie! By nie dymać do Biedronki za żarciem, nie przywozić kiełbas i chleba gdzie połowa kończy nad ranem w śmietniku bądź koło ogniska albo spada do ognia bo kij był za gruby.... Możemy poszukać innego ośrodka nie ma problemu, ale to wyjdzie tylko teoretycznie taniej bo bez wyżywienia dołożą nam do noclegu przynajmniej 10 zł za łeb.
      Ten statek... nie popłyniesz zyskasz trzy piwa! Tyrolka zyskasz trzy piwa, może cztery, będzie taniej!!! Macie racje!! Ale czy warto, jak będzie to w tej cenie na pewno wszyscy będziemy to dobrze wspominać, nie wierze, że nie.
      Kolejna sprawa: szczególnie kolegom z zza granicy nie podoba się iż wpłata ma być w całości tak wcześnie uiszczona.. Będę rozmawiał z właścicielką ośrodka przed podpisaniem umowy by to wydłużyć, ale wątpie by całkowicie z tego zrezygnowała. Na początku wydawało mi się, że jest to przesada ale po głebszych przemyśleniach stwierdzam, że wcale takie głupie nie jest, prosty przykład: dwa tygodnie przed imprezą pada deszcz i większość stwierdza: pierd...e w taki deszcz po co mam tam jechać, raz nie zapłaciłem, dwa pogoda do du..y
      niech się martwią organizatorzy co dalej... iii nie przesadzam bo wiem po sobie, jak zapłacone to dupe zawsze przywiozłem choby samochodem
      Tyle! Dziękuje za uwagę, przemyślcie to do 20 ego mamy czas. W jedną stronę mam 75 km i już zrobiłem 150, niebawem znowu pykne 150 na swój koszt, więc ja już za to płace, normalnie bym nawet o tym nie pisał ale jak słysze, że ktoś ma problem o 10-15 zł to chyba mogę sobie rzygnąć bez obaw
      Męskie decyzje!!! Robimy, odpuszczamy, bo za drogo, szukamy gdzie indziej... Sprawa prosta
      Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

Prosta sprawa,
        siedlar poczekaj do terminu końcowej wpłaty zaliczki, jak nie będzie wymaganej kwoty odwołaj rezerwacje,
        niech ktoś inny się teraz z tym pier..li skoro nie potrafią docenić włożonej pracy.

Jak ktoś woli nachlać się na innym zlocie z frędzlami i innymi pedałami za 100zł to jego sprawa. Ja tam wolę popłynąć statkiem i zjechać na linie niż cały dzień chlać browar albo jarać jakieś siano.

P.S.
        Jak będziesz miał wolną chwilę skoro organizacja wzięła w łeb to może skończysz film z mazur w końcu
        Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
        sigpic

Komentarz

Siedlar !!! Mega przemowa ,ale pamietaj ,że i tak wszyskim nie dogodzisz. Ja należe do ludzi , którzy nie marudzą bo każda miejscówka ma swój klimat.

Komentarz

Siedlar nie bież do bani jak nie będzie zaliczek na czas nie ma impry.Niech wykażą się potem maruderzy.Myślę,że 300 w takim miejscu w sezonie to nie dużo.Jak chcą przyoszczędzić to jabola za 7zł,konserwę turystyczną za 3zł w kieszeń,moto kurierem bo będzie taniej i można wyruszać.Jeszcze wynająć hektar łąki od Pana Zdzisia w Kozich Bobkach tylko blisko marketu i jest git.Ale chyba nie o to chodzi.

Komentarz

1. siedlar- pełna opcja - pokój
              2. marcinjunak - pełna opcja - pokój
              3. mario_xt600 - domek z wariatami
              4. adamerr - pełna opcja - pokój
              5. qpcio + oplecakowienie - pełna opcja - pokój
              6. pavelus + OPP - pełna opcja - pokój
              7. sowizdrzał - pełna opcja - pokój
              8. czeczen(+1?) - domek
              9. gregoszki - domek
              10. znikopis - domek
              11. szafura - opcja na pełnej ku*wie - domek
              12. AdamB - full opcja - pokój
              13. RENIA - full opcja - pokój
              14. Emil - domek
              15. misiek-888 full opcja - pokój
              16. gandalf - pełna opcja - domek
              17. Bigmike+6 - pełna opcja - pokój lub domek co będzie lepsze dla paru chopa?
              18."supertenere" rezervacia SK club 5x domek (4-osobove) spolem 20 osob Pi-Ne
              ..........................1. supertenere
              ..........................2. THOMMASS
              ..........................3. DoktorXTZ750
              ..........................4-5. JanoTN
              ..........................6-7. Mike ENG
              ..........................8. Gerke BE
              19. niedżwiadek -pełna opcja-domek
              20. Dzidek - pełna opcja pokój
              21. johny_b + 1 - pełna opcja domek
              22. autsi - pełna opcja domek

Komentarz

300 to niemało jak za zlot, ale miejscówka i dodatki są na pewno warte tej kasy.
                Za miesiąc nikt o tej nadprogramowej stówce nie będzie i tak pamiętał...
                Ja się piszę pełną gębą
                Sowizdrzał
                KTM 750 6T
                Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                  AAaaa więc... wracając do tematu. Wpłaciło raptem 7 osób także chciałbym przypomnieć, że wpłacamy, jesli robimy tą imprezę!
                  Druga sprawa! Bo pojawiły się pytania po co ta tyrolka? czemu jedzenie wykupione? zjechałbym liną, statkiem bym nie płynął itd
                  Napisze na forum żeby rozwiać wątpliwości i by wrócic do dyskusji bo zlot jest Naszą wspólną imprezą iiii co ważne! Nie muszę tego organizować, a nawet mógłbym nie! Ale robię to bo ja również jeżdżę do tych, którzy coś organizują.

Panowie i Panie jedna rzecz... Czemu tak drogo! Hmm Z góry dodam, że nie mam bogatych rodziców i nie sram pieniędzmi żeby nie było..
                  ale 300 zł! w turystycznym miejscu przy samym jeziorze z wyżywieniem, atrakcjami i kucharzem robiącym pod gębę???!!!! Pięć miesięcy do imprezy! Z minionym styczniem sześć! 50 złotych miesięcznie! By nie dymać do Biedronki za żarciem, nie przywozić kiełbas i chleba gdzie połowa kończy nad ranem w śmietniku bądź koło ogniska albo spada do ognia bo kij był za gruby.... Możemy poszukać innego ośrodka nie ma problemu, ale to wyjdzie tylko teoretycznie taniej bo bez wyżywienia dołożą nam do noclegu przynajmniej 10 zł za łeb.
                  Ten statek... nie popłyniesz zyskasz trzy piwa! Tyrolka zyskasz trzy piwa, może cztery, będzie taniej!!! Macie racje!! Ale czy warto, jak będzie to w tej cenie na pewno wszyscy będziemy to dobrze wspominać, nie wierze, że nie.
                  Kolejna sprawa: szczególnie kolegom z zza granicy nie podoba się iż wpłata ma być w całości tak wcześnie uiszczona.. Będę rozmawiał z właścicielką ośrodka przed podpisaniem umowy by to wydłużyć, ale wątpie by całkowicie z tego zrezygnowała. Na początku wydawało mi się, że jest to przesada ale po głebszych przemyśleniach stwierdzam, że wcale takie głupie nie jest, prosty przykład: dwa tygodnie przed imprezą pada deszcz i większość stwierdza: pierd...e w taki deszcz po co mam tam jechać, raz nie zapłaciłem, dwa pogoda do du..y
                  niech się martwią organizatorzy co dalej... iii nie przesadzam bo wiem po sobie, jak zapłacone to dupe zawsze przywiozłem choby samochodem
                  Tyle! Dziękuje za uwagę, przemyślcie to do 20 ego mamy czas. W jedną stronę mam 75 km i już zrobiłem 150, niebawem znowu pykne 150 na swój koszt, więc ja już za to płace, normalnie bym nawet o tym nie pisał ale jak słysze, że ktoś ma problem o 10-15 zł to chyba mogę sobie rzygnąć bez obaw
                  Męskie decyzje!!! Robimy, odpuszczamy, bo za drogo, szukamy gdzie indziej... Sprawa prosta
                  Brawo TY.

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                    Jak ktoś woli nachlać się na innym zlocie z frędzlami i innymi pedałami za 100zł to jego sprawa. Ja tam wolę popłynąć statkiem i zjechać na linie niż cały dzień chlać browar albo jarać jakieś siano.
                    mam nadzieje ze ci kiedys przypomne te slowa jak skonczysz na jakims goldasie

a tak na serio to ogarniajcie temat zeby lipy nie bylo i sie sasiedzi nie smiali
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Dla mnie organizacja zlotu w takiej formie, z pelnym wyzywieniem i dodatkowymi atrakcjami jest bardzo slusznym pomyslem, tworzacym klimat imprezy - dzieki temu zlot zaczyna byc jakis (inna rzecz, czy komus taki klimat pasuje, czy nie - mnie sie pomysly Siedlara akurat podobaja, ale to rzecz zupelnie dla mojej wypowiedzi poboczna).

Jesli o mnie chodzi, to wole zaplacic te 300PLN za leb i wiedziec dokad i po co jade. Gdybym wiedzial, ze jedyne co jest gwarantowane w ramach zlotu to miejsce na lace u Zdzicha, a reszta programu to spozywczosc zakupionych w lokalnym markecie produktow - chyba nie chcialo by mi sie jechac, bo program mialki i zupelnie nijaki. Nawet, gdyby mialo to kosztowac 30PLN za twarz.

Podsumowujac: mamy fajne miejsce, fajne zarcie i fajny program - i tak trzymac! Ja wchodze w temat i wplacam zaliczke, do czego i pozostalych zachecam

Komentarz

Zamieszczone przez pavelus Zobacz posta
                        Dla mnie organizacja zlotu w takiej formie, z pelnym wyzywieniem i dodatkowymi atrakcjami jest bardzo slusznym pomyslem, tworzacym klimat imprezy - dzieki temu zlot zaczyna byc jakis (inna rzecz, czy komus taki klimat pasuje, czy nie - mnie sie pomysly Siedlara akurat podobaja, ale to rzecz zupelnie dla mojej wypowiedzi poboczna).
                        A ja mysle, ze wcale nie taka poboczna. Chlopak cos wymyslil, narobil sie juz, a wiekszosc jeszcze przed nim i od razu konkretnie pisal najpierw o planacha, a teraz juz o konkretach. Albo sie to komus podoba i jedzie, albo nie i ten ma trzy mozliwosci:
                        1) nie jedzie
                        2) organizuje wlasny
                        3) przemysla swoje zle zachowanie, milknie, przyjezdza i dobrze sie bawi

Cheers Panstwu i najwiekszy siedlarowi!
                        *ja wplace za siebie i zone zaraz_za_chwile ;-)
                        Pzdr!
                        prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Zamieszczone przez qpcio Zobacz posta
                          A ja mysle, ze wcale nie taka poboczna.
                          Poboczna w tym sensie, iż dla mnie to właśnie takie rzeczy jak dodatkowe atrakcje tworzą klimat zlotu i odróżniają go od "spotkania spożywców", jakich wiele. To, czy atrakcje zaproponowane przez organizatora trafiają w mój gust, czy nie, nie wpływa na moją ocenę: zlot, który ma coś do zaoferowania w swoim programie, stoi z definicji o klasę wyżej niż bezprogramowy. I wolę pojawić się na zlocie, którego program atrakcji mi nie pasuje, niż na takim, na którym go nie ma.

Tutaj mamy, dzięki Siedlarowi, czas wypełniony w ciekawy sposób; mamy żarcie podane pod nos; mamy ośrodek nad samym jeziorem - mamy dobrze zapowiadającą się imprezę. Mamy też w tej cenie wliczone rabaty za to, że wykupujemy to wszystko razem. Jak zaczniemy szukać oszczędnoiści, to się zaraz okaże, że za same noclegi zapłacimy o piwo mniej...

Komentarz

Poboczna w tym sensie, iż dla mnie to właśnie takie rzeczy jak dodatkowe atrakcje tworzą klimat zlotu i odróżniają go od "spotkania spożywców", jakich wiele. To, czy atrakcje zaproponowane przez organizatora trafiają w mój gust, czy nie, nie wpływa na moją ocenę: zlot, który ma coś do zaoferowania w swoim programie, stoi z definicji o klasę wyżej niż bezprogramowy. I wolę pojawić się na zlocie, którego program atrakcji mi nie pasuje, niż na takim, na którym go nie ma.
                            Pzdr!
                            prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Tutaj mamy, dzięki Siedlarowi, czas wypełniony w ciekawy sposób; mamy żarcie podane pod nos; mamy ośrodek nad samym jeziorem - mamy dobrze zapowiadającą się imprezę. Mamy też w tej cenie wliczone rabaty za to, że wykupujemy to wszystko razem. Jak zaczniemy szukać oszczędnoiści, to się zaraz okaże, że za same noclegi zapłacimy o piwo mniej...
                              Ale ludziom tego nie wytłumaczysz, jeden z drugim jak widzi 50zł mniej na rachunku to się cieszy i biegnie po 10 browarów, nie ważne że to siki.
                              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                              sigpic

Komentarz

Budżetowo to można się wysrać i zamiast papieru toaletowego gazetą dupę utrzeć ,ale i tak nie będzie taniej bo później trzeba gacie wyprać. Wiem że niektórym ciężko ogarnąć kasę bo zawsze jest coś ważniejszego ,ale wtedy nie sram żarem tylko po prostu siedzę na tyłku w domu.
                                Jasne że można było by taniej ,spać w zapleśniałych domkach, jeść konserwy turystyczne i zapijać tanim browarem ale idea zlotu między narodowego zawsze zakładała że jest to impreza z jakimiś atrakcjami i konkursami.Więc nie psujmy atmosfery i nie gaśmy zapału Siedlara który poświęcił już trochę czasu i kasy żeby ogarnąć temat.
                                Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

PracujÄ™...
                                X