Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

9. PL+SK+CZ zlot motocykli Ténéré 03-05.06.2016, Tresna, ośrodek Neptun.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Jak tak dalej pójdzie z tą pogodą to skończymy na tym grilowsku Neptunowskim od rana do wieczora konkretnie umoczeni '-D

Komentarz

Czyli pomimo tego że część nie wpłaciła zaliczek a kilka osób może wpadnie w ostatniej chwili to mamy przewidziany zapas łóżek i pościeli? Nikt nie wyląduje na gołych dechach

Sobota ma być ładna. A w piątek to i tak integracja
      Pomarańczowa gorączka rośnie... XTZ 660 i LC4 640

Komentarz

Pisz mnie do listy Czeczen, Jadę wasza mać.

Komentarz

Junak moze byc luk o 10

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
            Junak moze byc luk o 10

Ok, jak będę się spóźniał to jedźcie ale postaram się być punktualnie.
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
            sigpic

Komentarz

Ja tez celuje byc! zainteresowani maja do mnie numer - poszedl na priw + jeszcze jeden co to nas tu czyta a nie pisze tez sie smsowo zapowiedzial
              Pzdr!
              prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

My z Bigmikem zaraz wyjeżdżamy
                Także widzimy się na miejscu albo może z ekipą z wa-wy po drodze
                ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

a ja obiadek kończę w domu i zaraz do was jadę
                  Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

dobrej zabawy , poleglem niestety :-(

Komentarz

Dziękujemy wraz z Danusią wszystkim za krótkie ale przemiłe spotkanie
                      Życzymy Wam bezpiecznych powrotów do domów. No i zdjęcia dawać, zdjęcia
                      Sowizdrzał
                      KTM 750 6T
                      Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

ja już w domu,zaliczyłem małą burzę po drodze ale nie zmokłem teraz zimny browarek i obiadek dzięki za super imprezę i do następnego razu.
                        Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Hej, ja również dziękuję za super imprezę i organizację.

Udało się umknąć gradobiciu które teraz szaleje nad Krakowem. Na wjeździe do krakowa spotkaliśmy jeszcze naszych znajomych z GB ze zlotu. Porzucili gdzieś część bagaży i lecieli w kierunku Zakopianki
                          Pomarańczowa gorączka rośnie... XTZ 660 i LC4 640

Komentarz

Miło było
                            Pamiętajcie, nie zostawiacie otwartych kufrów nawet na chwilę
                            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                            sigpic

Komentarz

Ja tez juz w domu dzieki za mile towarzystwo i dobra zabawe.Dobrze bylo was widziec.

Komentarz

A my po drodze, na stacji, spotkalismy jeszcze jedna czarna XTZ750 - myslelismy, ze zlotowa, ale nie, czysty przypadek, nie forumowa, gosc nie mial pojecia o czym mowie ;-)

Bylo super, wielka piona dla organizatorow, pare zdjec gdzies wrzuce!
                                Pzdr!
                                prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Pracuję...
                                X