Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

9. PL+SK+CZ zlot motocykli Ténéré 03-05.06.2016, Tresna, ośrodek Neptun.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Tak jak ustaliłem z Siedlarem - dzwoniłem do Neptuna i pogadałem z Panią Kierownik która nie była w stanie na bieżąco powiedzieć które terminy ma wolne i poprosiła o e-mail - wysłałem takie pytanko:

"Proszę o informację związaną z dostępnymi terminami i wstępną wyceną podaną za osobę ,spędzenia w państwa ośrodku jednego z czerwcowych weekendów.
    Interesuje mnie wycena podana dla opcji:

1. Pobyt od piątku do niedzieli (2 noclegi)
    2. Pobyt od piątku do niedzieli (2 noclegi ) oraz wyżywienie w postaci śniadanie-x2 , obiadokolacja-x1

Proszę również o podanie ceny pobytu dla osób chcących skorzystać z własnego namiotu.

Zainteresowany jestem również obiadokolacją-biesiadą grillową w sobotni wieczór dla wszystkich uczestników których ilość oceniam na 70-100 osób.

Proszę o podanie wysokości zaliczki oraz termin jej wpłaty. "

Wstępnie zajętym terminem jest 11-12 czerwiec(oddzwoniła).

Poinformowałem też że po Nowym Roku podjedzie tam Siedlar dogadać szczegóły... czyli dobrze będzie jak ustalimy już termin zlotu.

4-5
    18-19
    25-26

ankieta?
    ...............?

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
      4-5
      18-19
      25-26

ankieta?
      ...............?

Na ile dni ta ankieta?
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Do 4-go stycznia 2016

Komentarz

To może do końca stycznia, bo z tego co widzę to nikt chyba poza nami nie wie w ogóle że ma być jakieś spotkanie, dajmy ludziom wrócić ze świąt może
          Chociaż z drugiej strony ...
          Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          sigpic

Komentarz

Wiedzą wszyscy zainteresowani .... a główni Ci którzy chcą pomóc w organizacji
            Termin trzeba wybrać ze względu na konieczność rezerwacji - Siedlar musi wiedzieć "czego chce" od kierownictwa ośrodka .
            Możemy też bez ankiety zdecydować - wg. mnie termin 04-05 czerwca 2016 jest ok.

Komentarz

To zrobię do 11ego ankietę, w końcu organizator nie musi jej brać pod uwagę przecież
              Plany planami a później i tak wychodzi różnie, najważniejsze żeby robić wszystko aby planu się trzymać
              A zapomniał bym jeszcze, trzeba napisać do tych zagramanicznych że mogę też przyjechać jeśli chcą i mogą na różnych motocyklach, mile widziane też inne marki, niech się domyślą jakie
              Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
              sigpic

Komentarz

Napisz im, że zapraszamy wszystkich, szczególnie organizatora ostatniego zlotu i może przyjechać na czym chce!

zróbmy ankietę nie ma problemu, przed wyjazdem sprawdzimy jaki termin najlepiej odpowiada ludkom i już

opcja podrzucona przez mojego kolegę lokalesa... czekam na szczegółowe info od Pani odnośnie terminów i ceny, ale minus taki że lipa z ognichem, nia mają owego miejsca,
                ale zaczekam i sprawdzę mimmo wszystko ich propozycję...

U mnie kiepsko z czasem, więc póki go mam to będę pisał wszystko:
                Zrobimy konkurencje ile jeszcze dokładnie nie wiem, ale do czego zmierzam, każdy kto będzie mógł coś zaproponować w kwestii nagród proszę pisać na pw. Ja spróbuję zorganizować coś od siebie i kilku firm, które zawsze coś potrafią rzucić na taki spęd. Na podstawie tego będę mógł określić na co możemy sobie pozwolić i czy jest sens się za to brać, ja osobiście uważam, że jest! także czekam na propozycje. Chyba, że chcecie pisać normalnie na forum kto co załatwił i skąd to proszę bardzo.. NA koniec na pewno i tak zrobię listę firm, które nam coś podarowały w ramach podziękowania i drobnej reklamy
                Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

Ostatni termin zbiega się z moimi urodzinami
                  Miałbym prezent w postaci zlotu
                  ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Junak- wyciągnij ogłoszenie o ankiecie na stronę główną - będzie się rzucało w oczy (taki pasek nad listą)

Termin zlotu PL.CZ.SK. 2016 ANKIETA

Jeszcze jedno - jeżeli ktoś ma-zna lub ma chęć ogarnąć ciekawą traskę z przygotowaniem śladu GPS i "roadbook-a" to prosimy o informacje
                    Ostatnio edytowany przez czeczen; 402.

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                      mnie termin 04-05 czerwca 2016 jest ok.
                      Głosuję za 4-5 czerwca
                      Sowizdrzał
                      KTM 750 6T
                      Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Głos oddany na 4-5 czerwiec

Komentarz

oddzwonili do mnie z domu wypoczynkowego nauczyciel, tym razem b.konkretna Pani i pisze jak to wygląda:
                          mylnie za pierwszym razem sprzedała mi info jakaś nowo przyjęta... miejsce na ognicho jest jak najbardziej, jakaś wiata ławki żaden problem obsłużyć taką ilość osób.
                          termin dostępny to: 17-19.06 i 24-26
                          cena za osobę to 60 zł
                          śniadanie 13 zł
                          obiad 21 zł
                          kolacja 13 zł
                          Jest możliwość rezygnacji oczywiście z wyżywienia jak również kombinacji w stylu obiadokolacja bądź kalacji przy ognisku z obsługą i takie tam
                          Będziemy jechać do Neptuna to wjedziemy i tam
                          Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

No i hiper 17-19.06 powinien pasować większości ludziów. 60 zł to sam nocleg za dobę tak? -
                            zobacz jakie są konfiguracje pokoi (dwójki, trójki, ósemki, gruppensexzimmer-mit-kammeraden;
                            w końcu to ośrodek ,,Nauczyciel'', a nie ,,Leśnik'' ). Śniadanie i obiadokolacja brzmi dobrze
                            Sowizdrzał
                            KTM 750 6T
                            Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz posta
                              zobacz jakie są konfiguracje pokoi (dwójki, trójki, ósemki, gruppensexzimmer-mit-kammeraden;

Komentarz

Tak czy siak ceny podobne.
                                Myślę jednak, że wariant z domkami jest lepszy.
                                Po prostu jakoś mi nie pasuje ten moloch. Z resztą jakikolwiek dom wczasowy czy pensjuna.
                                Ale to moje zdanie.

- - - Zaktualizowano - - -

No nie pasuje mi taka miejscówka do takiego spotkania.
                                ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Pracuję...
                                X