Tak jak ustaliłem z Siedlarem - dzwoniłem do Neptuna i pogadałem z Panią Kierownik która nie była w stanie na bieżąco powiedzieć które terminy ma wolne i poprosiła o e-mail - wysłałem takie pytanko:
"Proszę o informację związaną z dostępnymi terminami i wstępną wyceną podaną za osobę ,spędzenia w państwa ośrodku jednego z czerwcowych weekendów.
Interesuje mnie wycena podana dla opcji:
1. Pobyt od piątku do niedzieli (2 noclegi)
2. Pobyt od piątku do niedzieli (2 noclegi ) oraz wyżywienie w postaci śniadanie-x2 , obiadokolacja-x1
Proszę również o podanie ceny pobytu dla osób chcących skorzystać z własnego namiotu.
Zainteresowany jestem również obiadokolacją-biesiadą grillową w sobotni wieczór dla wszystkich uczestników których ilość oceniam na 70-100 osób.
Proszę o podanie wysokości zaliczki oraz termin jej wpłaty. "
Wstępnie zajętym terminem jest 11-12 czerwiec(oddzwoniła).
Poinformowałem też że po Nowym Roku podjedzie tam Siedlar dogadać szczegóły... czyli dobrze będzie jak ustalimy już termin zlotu.
4-5
18-19
25-26
ankieta?
...............?
"Proszę o informację związaną z dostępnymi terminami i wstępną wyceną podaną za osobę ,spędzenia w państwa ośrodku jednego z czerwcowych weekendów.
Interesuje mnie wycena podana dla opcji:
1. Pobyt od piątku do niedzieli (2 noclegi)
2. Pobyt od piątku do niedzieli (2 noclegi ) oraz wyżywienie w postaci śniadanie-x2 , obiadokolacja-x1
Proszę również o podanie ceny pobytu dla osób chcących skorzystać z własnego namiotu.
Zainteresowany jestem również obiadokolacją-biesiadą grillową w sobotni wieczór dla wszystkich uczestników których ilość oceniam na 70-100 osób.
Proszę o podanie wysokości zaliczki oraz termin jej wpłaty. "
Wstępnie zajętym terminem jest 11-12 czerwiec(oddzwoniła).
Poinformowałem też że po Nowym Roku podjedzie tam Siedlar dogadać szczegóły... czyli dobrze będzie jak ustalimy już termin zlotu.
4-5
18-19
25-26
ankieta?
...............?
Komentarz