Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VIII Spotkanie XTZ Club 16-18.09.2016 - Frombork 2016
Jechałem już tą trasę parę lat temu, wtedy w konkretnym deszczu z Lidzbarka Warmińskiego do Fromborka. Nie ma tam żadnego hardcore tylko szutry,troszkę asfaltu i jedna rzeczka niewielka tak więc Frombork-Lidzbark Warmiński a Powrót z Lidzbarka Warmińskiego do Fromborka już samym asfaltem, całość 215 km. Jeśli ktoś będzie mógł to proszę o zgranie sobie tego do navigacji bo ja takowej co by robiła w terenie nie posiadam. Da radę każdy jeśli jest sucho to nawet na typowo szosowych oponach.
Cholera jak nie urok to .... . Czy ktoś ma może osłonkę plastikową łańcucha na zbyciu? Moją pękła i praktycznie nie spełnia swojej roli. Info o ewentualnych kosztach proszę na priv.
ok, główka ramy ogarnięta, nowa oponka też. Osłonkę to miałem na myśli ten kawałek grubego plastiku który zabezpiecza zębatkę tylną przez wciągnięciem jakichś elementów typu gałęzie czy inne dziadostwo.
1. qpcio +1 (optowalibysmy za dwojka w domku z prysznicem ) - wpłacone 2 osoby
2. Team Szwagry, czyli: robkri, Rudolf
3. Daro
4. k0nradp - wpłacone 1 osoba
5. Beniamin
6. Kaytec z żono - wpłacone 2 osoby
7. Znikopis - wpłacone 2 osoby
8. Stachu + "?" (też byśmy dwójkę z prysznicem chcieli:-)
9. Orzełek +3 (Grzesiek TA , Balugas AT, ?) - wpłata 3 osoby
10. advradek ze żoną - wpłacone 2 osoby
11. maciekborowy - wpłacone 1 osoba
12. RENIA - wpłacone 1 osoba
13. AdamB - wpłacone 1 osoba
14. nemo 2 osoby, wpłaty idą, dwójka z dwoma pojedynczymi łóżkami? - wpłacone 2 osoby
15. marcinjunak - wpłacone 1 osoba
16. mas3 - wpłacone 1 osoba
17. Paluch- miejscówka obojętna byle by prycza była. - wpłacone 1 osoba
Bawcie się dobrze i nie pijcie za dużo . Mnie znów w praca pochłania
[ATTACH=CONFIG]21572[/ATTACH]
Mamy nadzieję że proporczyk jako przejściowa pamiątka znajdzie następcę, godnego podróżnika...
a te flakony na perfumy to jakimś domowym siuwaksem napełnij i zabierz na ognisko. Aaa i pomidorówkę i ogórki też, bo daleka droga dla niektórych. hehe
Komentarz