Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VIII Spotkanie XTZ Club 16-18.09.2016 - Frombork 2016

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Żałuj, żałuj, było zacnie!
    Organizacja pierwszoklaśńa, a produkty domowe wyborne.

https://youtu.be/4myPIZuT-Yc

Komentarz

marchewka1.jpgmarechwka benek.jpg

Galeria marchewek: https://goo.gl/photos/dmNzMqdpcJZNPv7e6

Komentarz

Ja już w domku. Wszystkim serdecznie dziękuję za wykwintne towarzystwo i wspaniałą, kulturalną zabawę . Było w pytę(z tego co pamiętam) . Organizatorom dziękuję szczególnie.

Komentarz

Ja też dojechałem, widać komu zależało na wizycie a kto wcześniej tylko bił pianę żeby zlot zrobić na jesień.
          Organizacja pierwsza klasa.
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Razem z Renią również dojechaliśmy do domu, chociaż bez przygód się nie obyło. Jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie. Do następnego

Komentarz

Taki napitok wlewaliście w ogień!!! Co za marnotrawcy!!!

Komentarz

Zamieszczone przez dziunek69 Zobacz posta
                Taki napitok wlewaliście w ogień!!! Co za marnotrawcy!!!
                dziuniek - tylko pokazowo i w niewielkiej ilości

Komentarz

Zresztą mieliśmy tego tyle, że mogliśmy się wykąpać- wszyscy . Jeszcze prośba do kolegi Kaytec. Wjebało mi gdzieś wlepki. Czy jest możliwość otrzymania duplikatów gołębiem pocztowym?

Komentarz

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                    Zresztą mieliśmy tego tyle, że mogliśmy się wykąpać- wszyscy . Jeszcze prośba do kolegi Kaytec. Wjebało mi gdzieś wlepki. Czy jest możliwość otrzymania duplikatów gołębiem pocztowym?
                    Wlepki zostawiłeś w domku w białej reklamówce. Podrzuć adres na pw.

Komentarz

No to reszta Krakusów-zgrywusów się melduje. Nie obyło się bez przygód (umarło moje sprzęgło), deszcze, mgła, i 10 stopni spowodowało że wyglądaliśmy jak ludziki Michelina siedząc namotkach.
                      Pomarańczowa gorączka rośnie... XTZ 660 i LC4 640

Komentarz

Zamieszczone przez nemo Zobacz posta
                        No to reszta Krakusów-zgrywusów się melduje. Nie obyło się bez przygód (umarło moje sprzęgło), deszcze, mgła, i 10 stopni spowodowało że wyglądaliśmy jak ludziki Michelina siedząc namotkach.
                        Macie jaja. Cieszę się że dojechaliscie cali.

Komentarz

Zamieszczone przez advradek Zobacz posta
                          Macie jaja. Cieszę się że dojechaliscie cali.
                          Jaja i niezłego hopla z przerzutką . Tłuc się przez całą Polskę żeby paru gości poznać . Brawo Wy.

Komentarz

Kilka zdjęć ode mnie TUTAJ.

Komentarz

Zamieszczone przez AdamB Zobacz posta
                              Razem z Renią również dojechaliśmy do domu, chociaż bez przygód się nie obyło. Jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie. Do następnego
                              Co tym razem i czy znowu w Kacie!?

Jak wrazenia z babki ziemniaczanej?

No i na koniec - my tez dojechalismy (juz dawno). Dziekujemy organizatorom, wspolbiesiadnikom i do zobaczenia!
                              Pzdr!
                              prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Ten proporczyk to jest ten, ktory wprowadzilem do "obiegu" w gungnach, of Francesco?
                                Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
                                Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Pracuję...
                                X