Czołem Wszystkim,
Jak co roku, tym razem spotykamy się u naszych czeskich przyjaciół w Horní Sokolovec. Termin 8-10/09/2017. Poniżej link do lokalizacji i krótkie info.
Zakwaterowanie z pełnym wyżywieniem 550 koronza dobę lub 500 koron za dobę ze śniadaniem i kolacją lub domki 200 koron za dobę z możliwością wykupienia całodziennego jedzenia za 200 koron lub siadanie i kolacja za
150 koron. Namiot za150 koron na osobę + 150 za śniadanie i kolacje.
http://www.chatadoubravka.cz/
Info od właściciela, który chciałby aby w pierwszej kolejności zająć miejsca w domu głównym, a następnie dobierać domki. Namioty jak najbardziej i bez restrykcji
.
POKOJE:
nr 1. 5 łózek Max,Martinka, Karlos , Andrejka , Karlos St.
nr 2. 5 łózek SK COBRA TEAM SUPERTENERE
nr 3. 5 łóżek SK COBRA TEAM SUPERTENERE
nr 4. 5 łóżek SK COBRA TEAM SUPERTENERE
nr 5. 4 łóżka Radus , Fastroad , Tomtener , Michal
nr 6. 4 łóżka Mi 5 , Dziewczyna, President
nr 7. 7 łóżek wolne
nr 8. 5 łóżek SK COBRA TEAM SUPERTENERE
nr 9. 5 łóżek wolne
nr10.5 łózek wolne
Prośba organizacyjna od Jenika aby kontaktować się z nim w sprawie wynajmu, dlatego udostępniłem mu ten profil. Posty mogą pojawiać się po angielsku albo polski translator google
.
Serdecznie zapraszamy.
PS.
więcej info już wkrótce.
Jak co roku, tym razem spotykamy się u naszych czeskich przyjaciół w Horní Sokolovec. Termin 8-10/09/2017. Poniżej link do lokalizacji i krótkie info.
Zakwaterowanie z pełnym wyżywieniem 550 koronza dobę lub 500 koron za dobę ze śniadaniem i kolacją lub domki 200 koron za dobę z możliwością wykupienia całodziennego jedzenia za 200 koron lub siadanie i kolacja za
150 koron. Namiot za150 koron na osobę + 150 za śniadanie i kolacje.
http://www.chatadoubravka.cz/
Info od właściciela, który chciałby aby w pierwszej kolejności zająć miejsca w domu głównym, a następnie dobierać domki. Namioty jak najbardziej i bez restrykcji

POKOJE:
nr 1. 5 łózek Max,Martinka, Karlos , Andrejka , Karlos St.
nr 2. 5 łózek SK COBRA TEAM SUPERTENERE
nr 3. 5 łóżek SK COBRA TEAM SUPERTENERE
nr 4. 5 łóżek SK COBRA TEAM SUPERTENERE
nr 5. 4 łóżka Radus , Fastroad , Tomtener , Michal
nr 6. 4 łóżka Mi 5 , Dziewczyna, President
nr 7. 7 łóżek wolne
nr 8. 5 łóżek SK COBRA TEAM SUPERTENERE
nr 9. 5 łóżek wolne
nr10.5 łózek wolne
Prośba organizacyjna od Jenika aby kontaktować się z nim w sprawie wynajmu, dlatego udostępniłem mu ten profil. Posty mogą pojawiać się po angielsku albo polski translator google

Serdecznie zapraszamy.
PS.
więcej info już wkrótce.
Komentarz