ja będę na 100%
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
X Zlot XTZ, XT CZ+SK+PL 8-10.9.2017
Zwiń
X
-
Robkri się nie odzywa więc pewnie nie pojedzie, samemu z wawy nie chce mi się za bardzo dymać ale może na sam koniec się wyrwę z nudów i pojadę. Beny jedziecie?Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez Beniamin Zobacz postaMamy trochę daleko, więc wstępny plan zakłada wyjazd w czwartek i jakieś "międzylądowanie" po trasie.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
To może się wszyscy zgadamy i spotkamy się gdzieś przy granicy ?.
No i może trzeba by ogarnąć co tam trzeba mieć w razie kontroli Policji na terenie CZ .Motocykle natomiast muszą być wyposażone w zapasowy bezpiecznik, zapasowe żarówki, po jednej sztuce z każdego rodzaju do zewnętrznego oświetlenia i sygnalizacji świetlnej oraz apteczkę. Motocykle na czeskich autostradach nie muszą mieć winiety - winiety obowiązują jedynie dla pojazdów dwuśladowych, czyli 4 i więcej kołowych.
i jak z spaniem , domki czy inne opcje?Ostatnio edytowany przez mario_xt600; 365.Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaNie no ja tylko do domku się piszę, żadne namioty nie wchodzą w grę.Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaBeny to śpimy w Katowicach z czwartku na piątek?
Daro się zna na nawigacji asfaltowejto muszę z nim ustalić czy my przez Wrocław czy przez Maria tereny będziemy lecieć.
"Na dobry początek - jedź na koniec świata"
Komentarz
-
Nie no widzę że się ekipa starzeje, nikt nie chce do namiotu?
nemo - domek + full opcja
mario_xt600 - domek +full opcja
serpoland - domek + full opcja
marcinjunak - domek + full opcja
dajcie znać gdzie nocujecie na piątekBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
Komentarz