Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Adminie dodaj proszę ankietę do tego wątku z propozycjami dat: 20-22.10, 27-29.10.... decyzja do końca tygodnia i mogę pociągnąć temat...
Mówisz i masz
termin dałem do 11 października, bo do końca tygodnia trochę mało czasu.
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Niestety ja odpadam. Babcia mi zmarła i raczej nie wypada mi jechać.
Szukałem miejsca w okolicy Jabłonowca i z paru zapytań odpowiedzieli wczoraj na 2. Pytałem o miejsce na 10-20 osób. Jakbyście się z nimi kontaktowali to ja się nazywam Mateusz Serwatka, żeby nie myśleli że mają kolejne zapytanie o termin.
Leśne klimaty Soplicowo
domek 7os kosztuje 150zł/doba + jednorazowa oplata za pościel 10zł/os. W Państwa przypadku chyba by musiały być 3 takie domki. Koszt śniadanie to 12zł/os , obiad 20zł/os. Wynajem miejsca na ognisko razem z ogniskiem 100zł.
Pozdrawiam
Sylwia Wilk
Tel : 696-435-384 biuro@lesneklimaty.pl
Cena domeny: 2500 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 156.25 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Hotel - Restauracja Na Haczyku
Witam. Dysponujemy pokojami :dla 9-ciu osób z łazienką w korytarzu po 50 zł od osoby ze śniadaniem ,oraz 2 pokoje 2-u osobowe ,2-trzyosobowe i jeden z łożem małżeńskim z łazienkami w pokojach po 65 zł. ze śniadaniem. Obiadokolacje zrobimy po 25 -30 zł.Grill do uzgodnienia.Pozdrawiam Jacek Kulik.
- - - Zaktualizowano - - -
odpowiedziały jeszcze Tęcza (jabłonowiec) i Izydory. Oba negatywnie.
Chyba tak
Ja jadę do Dęblina na sobotę ale autem bo ma padać deszcz więc jak coś to jeszcze zostaje następny weekend.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz