Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ognisko u Bartasów - 30.07-1.08.2010

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

1. Bartasy
    2. Nemet
    3. Gloover
    4. Rootolf
    5. Znajoma gloovera i rootolfa na virago (jutro potwierdzę obecność)
    6. ADV Radek o ile żona nie wygna go na Hel
    7. Blady + kobita
    8. Trusek + kobita
    9. Rychu + kobita (niestety puszką)
    10. ...........................................

Komentarz

Zamieszczone przez advradek Zobacz posta
      wstępnie sie piszę na piątek wieczór do soboty. moja planowała lecieć w sobotę na hel. no ale będzie jej trzeba to wybić z głowy.
      odezwę się w czwartek, piątek
      Na Helu ładnie i skocznie było jeszcze ze 6 lat temu, teraz dzięki prezydenckiej reklamie jest tam już miejsce tylko dla tzw. WAWy.(Tak u nas mówi się na kasiastych turystów) Zapewniam że przyjemniej i taniej będzie w Bartasowym Lesie. Aha ,ja również będę więc proszę uzupełnić listę.
      "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Listę powiększacie sami... ehh
        1. Bartasy
        2. Nemet
        3. Gloover
        4. Rootolf
        6. ADV Radek + kobita
        7. Blady + kobita
        8. Trusek + kobita
        10. Beniamin
        11. .............
        Ostatnio edytowany przez Bartas; 5.
        sigpic
        "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

no to klamka zapadła............................. nie będziemy jechać na hel będziemy się bawić z wami do od piątku do sobotniego popołudnia. ja i aneta. zameldujemy się w piątek po południu.
          ps. bartaski dajcie tel na priva jakby co.

Komentarz

Tel 692-258-101.
            sigpic
            "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Witajcie mam jedno pytanko czy jak bym przyjechał bez namiotu jest możliwość gdzieś się przekimać?
              Przyjechał bym w piątek

Komentarz

Ostatnio jak byłem to nie rozstawialiśmy namiotu i nocowaliśmy pod wiatą(grupa północ). Całkiem elegancko było ,ale noc była ciepła. Teraz również przyjadę na "indianina" bo jeszcze nie zakupiłem namiotu, stary w Morsku porzuciłem.
                "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Zobaczymy co się da zrobić dla nieposiadających namiotu. Najprościej będzie zapytać na miejscu czy ktoś nie przyjmie do siebie Jeśli nie to będziemy kombinować
                  No heaven... no hell... only motór i Bartas

Komentarz

1. Bartasy
                    2. Nemet
                    3. Gloover
                    4. Rootolf
                    6. ADV Radek + kobita
                    7. Blady + kobita
                    8. Trusek + kobita
                    10. Beniamin
                    11. Trocin (wpadne na chwile w piatek kolo poludnia i ok.17 musze wracac do Poznania)
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Trocin, w piątek do 15 to my w pracy jesteśmy.
                      sigpic

Komentarz

Hmmm... , a o ktorej bedziecie na miejscu? Bo ja musze najpozniej o 18 wystartowac spowrotem do Poznania.... Jak da rade wpadne chociaz na godzinke pogadac ;-)
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Albo chociaż przejedzie koło Was i pomacha wam ręką
                          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Bartasy lepiej zróbcie coś z pogodą bo na jaką prognoze bym nie zerkał to wekend nie wygląda najlepiej

Komentarz

Cos zle patrzysz - zobacz na pogodynke ;-) Zreszta nawet jak troche pokropi to co z tego? Wczoraj jechalem trase z puław do poznania - 430km, z czego 250km w deszczu, trzeba byc twardym ;-) A co do mojego przyjazdu - dam znac, ale jesli da rade sie spotkac to i na godzinke wpadne z poznania ;-)
                              Enduro nie klęka
                              R 1100 GS '99 - limonka
                              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

trzeba być twardym? chyba masochistą, nie raz robiło się takie trasy w deszczu ale żeby nalezało to do przyjemnosci to nie powiem

Komentarz

Pracuję...
                                X