Wiadomo, ze fajniej sie smiga jak jest ladna pogoda, ale bez przesady, ze jak troche pada to od razu do puszki... Ja jezdze rowniez zima i mam z tego frajde...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ognisko u Bartasów - 30.07-1.08.2010
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Spokojnie, pogody Ci u nas będzie dostatek. Aczkolwiek ekipa jadąca z Wawy może startować w deszczu. My mamy zamówioną pogodęsigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bartas Zobacz postaSpokojnie, pogody Ci u nas będzie dostatek. Aczkolwiek ekipa jadąca z Wawy może startować w deszczu. My mamy zamówioną pogodę
Komentarz
-
Poza tym wiadomo nie od dzisiaj, że Bartasowy las leży na takiej szerokości i długości geograficznej, że chmury przesuwa się zwykłą tyczką.
Podobnie zresztą przesuwamy tam słońce."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Miejsca Ci u nas również dostatekGrupa Enduro ma ochotę na jakiś odcinek terenem?
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
No? Az taka ekipa bedzie, fajnie to trza TOY-TOY`e zamówić, i zgłosić do władz organizację imprezy masowej :-) A co do terenu to jak po całotygodniowym padaniu deszczu na tzw. lekkich oponach terenowych da się jeszcze gdzieś wiechać to ja był bym chętny na jaką małą przeprawęMade By Gloover
Komentarz
-
Helllooo... Ja jutro ruszam z Nemetem po 14 z Poznania, tak ze mysle ze przed 17 bedziemy na miejscu, zastaniemy juz tam kogos?
Dzis poendurzylismy po poligonie Biedrusko, jak da rade to jutro tez bysmy prosili jakas fajna terenowa traskeEnduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Komentarz
-
Zamieszczone przez trocin Zobacz postaHelllooo... Ja jutro ruszam z Nemetem po 14 z Poznania, tak ze mysle ze przed 17 bedziemy na miejscu, zastaniemy juz tam kogos?
Dzis poendurzylismy po poligonie Biedrusko, jak da rade to jutro tez bysmy prosili jakas fajna terenowa traskelr-lr-saab-xtz
Komentarz
-
Będziemy myJest wielka szansa, że będziecie jako pierwsi
Nie wiem jak reszta, bo tym razem uczestnicy będą w dużej mierze przyjeżdżać indywidualnie- wiedzą gdzie
Czyli jak jedziecie od strony Poznania, to pewnie wyjedziemy po was do Gniewkowa.
sigpic
Komentarz
-
Było, ale ponawiam: 692 258 101, 784 053 248.sigpic
Komentarz
Komentarz