Zamieszczone przez Tomek2071
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot 2021 "NA WZGÓRZU" Gaj-Grzmięca 21-23.05.2021
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Tomek2071 Zobacz postaA pamiętacie jak Kapitan namawiał mnie żebyśmy poszli sprać tych gości co się czepiali że im wodę z ogórków wypił
- - - Zaktualizowano - - -
i już wesoło się zrobiło... i po to się jeździ na złoty żeby potem dzieciom mówić " ja ci dam ku..wa złot, wybij sobie z głowy" ....heheheh
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomek2071 Zobacz postaKażdy kto widział wywiad Junaka z pracy wie że Junak nie przeklina [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
.....ach wywiad Junaka na YT - nooooo to jest perła wśród gnoju- taaaak ten materiał chciała odkupić TVP ale Junak sie nie zgodził a miałby teraz za to mieszkanie na Ursynowie z tarasem. Nie wiem czemu tego nie zrobił. W ogóle jak zobaczyłem z nim wywiad to myślałem że to brat bliźniak Junaka, mówie nie możliwe żeby Junka np nie powiedział :Ty chu... ju od kamery zgaś to światło bo mi po oczach napi.....alasz. Nie no Junak dał tam popis kultury słownej jak studenci Uniwersytetu Trzeciego Wieku same ałłł ołłłł ełłłłł - pełna kultura jakby był rzecznikiem praw języka polskiego. Junak po raz kolejny pokłony dla Ciebie na końcu mi tylko brakowało tekstu.... chłopaki macie jeszcze jakieś pytania bo musze spie....alać śmigło w samolocie przetestować pod kątem wytrzymałości
- - - Zaktualizowano - - -
......haaaaa było jeszcze dobre zdarzenie które mi sie przypomniało. Kiedyś w lutym na tej pustynnej burzy gdzie Junak całą noc puszczał Cypisa - i chu...jei piz... dy w utworze leciały całą noc i od samego rana od 5 tej na maaaaaksaaaaa. Plebania i kościół dosłownie 100 metrów na przeciw ośrodka w którym mieszkaliśmy. Wychodze z pokoju bo już sie spać nie dało jak Junak napie....alał tą muzyką z super mega ultra głośnika którego chyba dostał od NASA na maksaaaa i widzę jak po schodach niemalże z zawałem na twarzy wspina się po schodach i trzyma poręczy właścicielka a drugą ręką sie trzyma za serce. Patrze na nią i myśle zaraz baba pie...olnie na zawał i będzie trzeba zeznawać za Junaka. A ona do mnie boże najlitościwszy, chrystusie niebiański- niech mi pan powie kto słucha takich bezeceństw. Mówie nie wiem, nie wiem prosze pani , nie wiem nie wiem, ja nie z tej ekipy. A to tak w ogóle był jakiś dom w którym baba przyjmowała pielgrzymki i miał ponoć dobrą chcrześcijańską renomę - oczywiście do naszego przyjazduOstatnio edytowany przez lemur; 2828.
Komentarz
-
coś chyba mają z tym puszczaniem Cypisa... w Bornym na ADV 6.00 rano , dopiero cały zlot się kładł spać , ku...wa cieknące namioty , prawie 0 stopni , człowiek od godziny kombinuje jak tu z polowego z pod 5 kocy nie wyjść bo pizga jak za cara, a szczać się chcę i tu chyba SIedlar albo Fiała na całą pizdę Białą Mewę i Impra jest tu itp... a przy śniadaniu na stołówce tylko głosy kto taki jebnięty , puszczał muzę i spać nie dawał...
Komentarz
-
K..rwa ale dym ziomus wpadaz z zielenina i grzybami to nie jest juz forum to stan umysłu.Jak nie przyjedziesz to znaczy ze xtz nie jest dla Ciebie sprzedaj na olx i kup skuter z Tesco.heheOstatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Trusek Zobacz postaK..rwa ale dym ziomus wpadaz z zielenina i grzybami to nie jest juz forum to stan umysłu.Jak nie przyjedziesz to znaczy ze xtz nie jest dla Ciebie sprzedaj na olx i kup skuter z Tesco.heheOstatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
Komentarz
-
Zamieszczone przez xeo Zobacz postaTak, rezygnuję z wyżywienia, właśnie to potwierdzam i piszę, wręcz już to napisałem.
Rozumiem troskę organizatora by zapiąć wszystko na ostatni guzik, lecz w tym tkwi piękno tego świata by doświadczać życia w jego zmiennościach, przywarach i roztropnościach, a my jesteśmy jego animatorami
Komentarz
-
Zamieszczone przez Trusek Zobacz postaAkurat tata w szpitalu jest i moj wyjazd stoji pod znakiem zapytania.
Komentarz
-
Zamieszczone przez lemur Zobacz posta.....ach wywiad Junaka na YT - nooooo to jest perła wśród gnoju- taaaak ten materiał chciała odkupić TVP ale Junak sie nie zgodził a miałby teraz za to mieszkanie na Ursynowie z tarasem. Nie wiem czemu tego nie zrobił. W ogóle jak zobaczyłem z nim wywiad to myślałem że to brat bliźniak Junaka, mówie nie możliwe żeby Junka np nie powiedział :Ty chu... ju od kamery zgaś to światło bo mi po oczach napi.....alasz. Nie no Junak dał tam popis kultury słownej jak studenci Uniwersytetu Trzeciego Wieku same ałłł ołłłł ełłłłł - pełna kultura jakby był rzecznikiem praw języka polskiego. Junak po raz kolejny pokłony dla Ciebie na końcu mi tylko brakowało tekstu.... chłopaki macie jeszcze jakieś pytania bo musze spie....alać śmigło w samolocie przetestować pod kątem wytrzymałości"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
Komentarz