Udanej imprezy!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot 2021 "NA WZGÓRZU" Gaj-Grzmięca 21-23.05.2021
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Lis Zobacz postaUdanej imprezy!Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...
Komentarz
-
Janas jutro pewnie będzie 3AAB3856-5AB2-4F3D-9E4E-F420D054BD27.jpgPzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Komentarz
-
Zamieszczone przez Norton Zobacz postaHej. startuje o 12stej, powinienem być ok.18stej - szybciej się nie da bo punkty blokują.secretgarage.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez piotr13 Zobacz postaDo jesiennego zlotu masz mieć poskładaną Teresę i się zjawić. Bo jak nie to my się zjawimy
Komentarz
-
Dotarłem bezpiecznie . Co mogę napisać...liczyłem na konstruktywne , merytoryczne spotkanie, wręcz bym powiedział że liczyłem na jakieś przeżycie duchowe.... a tu Murwa Kać znowu jedna wielka libacja alkoholowa....BYŁO ZAJEBIŚCIE!!!!! Super się spotkać ze stałą ekipą i poznać też resztę. Dzięki Kierownikowi za chęć w ponownej organizacji. Teraz do września ... Jakaś centralna lub MRU
Komentarz
-
Ja też już od 13 w domu, cały i suchy. Dzięki wielkie za spotkanie, miło było spotkać wszystkich osobiście chociaż nie z każdym pogadałem i jeszcze pewnie trochę mi zajmie połączenie twarzy z imieniem (bądź ksywą z forum). Było zacnie i żałuje, że dopiero teraz wybrałem się na zlotsecretgarage.pl
Komentarz
Komentarz