Zamieszczone przez orrr
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie buty- opinie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez qpcio Zobacz postaCzy te Revity naprawde sa drozsze niz SIDI adventure!?
Komentarz
-
Zamieszczone przez seitaro Zobacz postaTak, są droższe. A zobacz cenę nowych revitów expedition H2OPzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Komentarz
-
Zamieszczone przez orrr Zobacz postachwilę później nabyłem REV'IT Discovery OutDry - iii ?! no nie ma się czego czepić.
Komentarz
-
Odświeżę temat, polowałem na sidi crossfire, ale niestety ceny nadal są wysokie, poniżej 1300 zł ciężko coś znaleźć. Tak się skupiłem na tych butach, że nie rozważałem alternatywy, aż..... kupiłem Forma Predator na podwójnym zawiasieObejrzałem testy i poczytałem sporo, same superlatywy i ceny mocno spadły. Ja dałem 999 zł, ale widziałem na olx za 850 tylko, że białe.
Nie testowane jeszcze w terenie, ale pasuje na zdrową nogę i faktycznie zawiasy działają.
Komentarz
-
Dla mnie podstawowy problem butów do enduro to wytrzymałość. Co z tego, że ci napiszą że pieszczą stopy, ładnie wyglądają a zawias działa, jak sie rozpadną po 1,5 roku. Przerabiałem już tanie i zupełnie nie jestem fanem wypasionych marek, ale po kilku tańszych eksperymentach z bólem portfela kupiłem krosfrajery i 4 lata żadnych uwag.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Prince Zobacz postaDla mnie podstawowy problem butów do enduro to wytrzymałość. Co z tego, że ci napiszą że pieszczą stopy, ładnie wyglądają a zawias działa, jak sie rozpadną po 1,5 roku. Przerabiałem już tanie i zupełnie nie jestem fanem wypasionych marek, ale po kilku tańszych eksperymentach z bólem portfela kupiłem krosfrajery i 4 lata żadnych uwag.
Teraz kupiłem serię 3, jakość wykonania, uważam taka sama.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
Komentarz