siema,
szukam butów enduro/cross i się zaplątałem
budżet myślę, że koło 400-700PLN,
założenia są takie:
wysokie
zapinane na klamry (metalowe?)
żeby dało się w nich trochę pochodzić ( nie wędrówka, tylko przejście kilkuset metrów )
możliwie największa ochrona, stawów, piszczela, kostki itp.
jazda po asfalcie 95% ( przynajmniej na razie ), umiejętności prowadzenia oscylują w okolicach zera.
moto już położyłem na parkingu i stopa mi została pod moto, mało fajnie było ale na szczęście nic się nie stało.
na chwilę obecną myślę o (kolejność losowa):
Scot cross 250
O'neal CLUTCH
Madhead S8P
Diadora Mud
Diadora Crossbow
Fox Comp 5
AXO Dart
Torx Cross
Forma TERRAIN TX
niestety jest problem z oglądaniem bo wszystkie widziałem tylko na necie, okoliczne bliższe i dalsze sklepy objechałem i jest fajans
jak coś fajniejszego to cena kosmos ( np sidi adventure)
jeśli jest jakiś większy salon w rejonie południe wawy/piaseczno (z większą ilością marek i modelami enduro) to bym poprosił namiary (nie moto-akcesoria )
szukam butów enduro/cross i się zaplątałem

budżet myślę, że koło 400-700PLN,
założenia są takie:
wysokie
zapinane na klamry (metalowe?)
żeby dało się w nich trochę pochodzić ( nie wędrówka, tylko przejście kilkuset metrów )
możliwie największa ochrona, stawów, piszczela, kostki itp.
jazda po asfalcie 95% ( przynajmniej na razie ), umiejętności prowadzenia oscylują w okolicach zera.
moto już położyłem na parkingu i stopa mi została pod moto, mało fajnie było ale na szczęście nic się nie stało.
na chwilę obecną myślę o (kolejność losowa):
Scot cross 250
O'neal CLUTCH
Madhead S8P
Diadora Mud
Diadora Crossbow
Fox Comp 5
AXO Dart
Torx Cross
Forma TERRAIN TX
niestety jest problem z oglądaniem bo wszystkie widziałem tylko na necie, okoliczne bliższe i dalsze sklepy objechałem i jest fajans
jak coś fajniejszego to cena kosmos ( np sidi adventure)
jeśli jest jakiś większy salon w rejonie południe wawy/piaseczno (z większą ilością marek i modelami enduro) to bym poprosił namiary (nie moto-akcesoria )
Komentarz