Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Lidl 21.03.2011

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

A ta bielizna to jest zimowa czy letnia? Bo się tak zastanawiam czy nie kupić zestawu.

Komentarz

bielizna letnia - zimą nie daje ciepła, ale odprowadza pot
      generanie polecam

rękawice - no dokładnie jak kolega pisał: ręka się poci, po wyjęciu warstwa wewnętrzna się przemieszcza... przez co założenie ponowne nie jest proste, każdy paluszek musi się odnaleźć osobno ... a to wkurza. Nie wiem - może mam je za małe ?
      nie polecam

prostownik mam 3 lata i polecam
      ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
      FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Kolega kupił rękawice i oddał tego samego dnia bo zapocona dłoń podczas zdejmowania ich wyciąga wewnętrzną część na zewnątrz potem trzeba to zpowrotem było do środka upychać.

Komentarz

1. rekawice - lipa, nie daja ciepla, membrana to zart. kupilem cos Helda za 120 w Motochallange - bez rewelacji, ale klase lepsze od lidlowego.
          2. kondon podarl mi sie dosyc szybko - odradzam, drugi raz na pewno nie kupie

kupie za to pas nerkowy za tydzien
          Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
          Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Pas nerkowy daje radę. Mam i czasami w zimę używam.
            Jak za tÄ… cenÄ™ to polecam.
            ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez ofca234 Zobacz posta
              2. kondon podarl mi sie dosyc szybko - odradzam, drugi raz na pewno nie kupie
              Piszesz o kombinezonie czy pokrowcu? Macałem kombinezon i wygląda dość solidnie, tylko nie wiem czy sam poliester niepodgumowany da rade.No i dość duży jest, więc sporo miejsca zajmie w kufrze.Testował to ktoś jeszcze?

Komentarz

kombinezon. puscil na szwach.

Komentarz

mam kombinezon z 5 lat wiele przeszedł i jestem mega zadowolony, nie puszcza wody i nie pruje się

Komentarz

Na mój gust to chyba wygląda na to, że trzeba trawić.
                    Jednemu siÄ™ pruje, drugi zadowolony.
                    Z rękawiczkami tak samo. Już miałam dzisiaj wziąć bo na latanie w zimę by były okej. Ale jakoś mimo wszystko jednak zrezygnowałem.
                    ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Ciekawe jak różne są opinie. I weź to się kogoś pytaj żeby doradził. Nie chodzi o samego lidla.

Ale żeby było o lidlu.
                      Kupiłem już kilka lat temu strój przeciwdeszczowy. Uważam że jest bardzo dobry i zwija się w niewielki pakunek.
                      Jedyna rzecz która była beznadziejna to to że spodnie były śliskie na d.. i zjeżdżałem na bak po siodle.

Komentarz

Dzięki za wszystkie opinie. Mam nadzieję ofca, że trafiłeś na jakiś nieudany egzemplarz a może dużo częściej go używałeś .W każdym bądź razie stałem się szczęśliwym (mam nadzieje) posiadaczem rzeczonego skafanderka.Tylko coś mi się zdaje, że to inny model niż opisywany przez Tomura bo ten ma wstawki antypoślizgowe na dupie.No i trafiłem na egzemplarz z czerwonymi wstawkami-lepiej widocznymi.Ogólnie, "na sucho", sprawia bardzo dobre wrażenie.

Komentarz

tez mial antyposlizgowa opcje. zeby nie bylo . w takim zwyklym deszczu to on nawet dawal rade, ale jak jechalem trzy razy w MEGA konkretnej ulewie przez kilka godzin to bylem caly mokry. i zly. i wiecej go nie kupie.

Komentarz

Montowaliscie tankbag na motocyklu? Ja u siebie zamontowalem na pusto i wydaje mi sie, ze magnesy nie dadza rady. Ale moze mam zle wrazenie. Aha.. mam GS500, nie XTZ.

Komentarz

Zamieszczone przez bartolini Zobacz posta
                              Montowaliscie tankbag na motocyklu? Ja u siebie zamontowalem na pusto i wydaje mi sie, ze magnesy nie dadza rady. Ale moze mam zle wrazenie. Aha.. mam GS500, nie XTZ.
                              Nawrzucaj gratów do tankbaga, ciężkie rzeczy na górę a lekkie na spód i pokołysz się motocyklem. Zobaczysz czy wytrzymują magnesy czy nie A GS5000 ma dość płaski zbiornik więc powinno być OK w stos. do XTZ.
                              --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Właśnie wykonałem podobny test na pustym tankbagu i jakoś zbyt pewnie się nie trzyma, dlatego pytałem czy moje moto jakieś felerne czy też macie takie odczucia.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X