A ta bielizna to jest zimowa czy letnia? Bo się tak zastanawiam czy nie kupić zestawu.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Lidl 21.03.2011
Zwiń
X
-
bielizna letnia - zimą nie daje ciepła, ale odprowadza pot
generanie polecam
rękawice - no dokładnie jak kolega pisał: ręka się poci, po wyjęciu warstwa wewnętrzna się przemieszcza... przez co założenie ponowne nie jest proste, każdy paluszek musi się odnaleźć osobno ... a to wkurza. Nie wiem - może mam je za małe ?
nie polecam
prostownik mam 3 lata i polecamST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
FB: http://www.facebook.com/kamilltee
Komentarz
-
1. rekawice - lipa, nie daja ciepla, membrana to zart. kupilem cos Helda za 120 w Motochallange - bez rewelacji, ale klase lepsze od lidlowego.
2. kondon podarl mi sie dosyc szybko - odradzam, drugi raz na pewno nie kupie
kupie za to pas nerkowy za tydzienSocial media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
-
Zamieszczone przez ofca234 Zobacz posta2. kondon podarl mi sie dosyc szybko - odradzam, drugi raz na pewno nie kupie
Komentarz
-
kombinezon. puscil na szwach.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Komentarz
-
Ciekawe jak różne są opinie. I weź to się kogoś pytaj żeby doradził. Nie chodzi o samego lidla.
Ale żeby było o lidlu.
Kupiłem już kilka lat temu strój przeciwdeszczowy. Uważam że jest bardzo dobry i zwija się w niewielki pakunek.
Jedyna rzecz która była beznadziejna to to że spodnie były śliskie na d.. i zjeżdżałem na bak po siodle.
Komentarz
-
Dzięki za wszystkie opinie. Mam nadzieję ofca, że trafiłeś na jakiś nieudany egzemplarz a może dużo częściej go używałeś.W każdym bądź razie stałem się szczęśliwym (mam nadzieje) posiadaczem rzeczonego skafanderka.Tylko coś mi się zdaje, że to inny model niż opisywany przez Tomura bo ten ma wstawki antypoślizgowe na dupie.No i trafiłem na egzemplarz z czerwonymi wstawkami-lepiej widocznymi.Ogólnie, "na sucho", sprawia bardzo dobre wrażenie.
Komentarz
-
tez mial antyposlizgowa opcje. zeby nie bylo . w takim zwyklym deszczu to on nawet dawal rade, ale jak jechalem trzy razy w MEGA konkretnej ulewie przez kilka godzin to bylem caly mokry. i zly. i wiecej go nie kupie.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Komentarz
-
Zamieszczone przez bartolini Zobacz postaMontowaliscie tankbag na motocyklu? Ja u siebie zamontowalem na pusto i wydaje mi sie, ze magnesy nie dadza rady. Ale moze mam zle wrazenie. Aha.. mam GS500, nie XTZ.A GS5000 ma dość płaski zbiornik więc powinno być OK w stos. do XTZ.
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
Komentarz