Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
http://allegro.pl/show_item.php?item=1115314176 karolina kupiła do XT 600 ale przykładałem ją do mojej ST i sam sie zastanawiam czy jej nie kupić.
lekka, sztywna i wysoka, szerokość w normie. Jeszcze jej nie założyliśmy
Moją Kawę na 60-te urodziny (60000km) zabrałem do spa na wymianę oleju i uszczelniaczy w widelcu, wymianę łożyska główki ramy i zmianę klocków z tyłu z przesmarowaniem zacisku. Na deser zabiorę ją na wycieczkę do Ciechanowa po szutrach
------------------------------------------------------------------
Trzeba kochać wszystkie motocykle.
Moją Kawę na 60-te urodziny (60000km) zabrałem do spa na wymianę oleju i uszczelniaczy w widelcu, wymianę łożyska główki ramy i zmianę klocków z tyłu z przesmarowaniem zacisku. Na deser zabiorę ją na wycieczkę do Ciechanowa po szutrach
Moto jest po serwisie, dzisiaj po raz drugi odebrałem (wziąłem niedokręcony na weekend). Pomijając fakt, że jestem szczuplejszy o wielką górę pieniędzy to jestem bardzo zadowolony.
Lukass u mnie w lagach podobno był gnój. Teraz tak fajnie pompuje jak się ugina, no i nie tłucze się już tak pod dołach (łożysko główki).
Teraz czeka ją sprawdzenie instalacji i gaźnik. Jakoś nie mogę się zabrać za te pozycyjne z tyłu, a przyznam, że jazda tylko w dzień jest uciążliwa.
------------------------------------------------------------------
Trzeba kochać wszystkie motocykle.
Komentarz