Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Prezent na 18 urodziny dla Tereski.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Prezent na 18 urodziny dla Tereski.

Ponieważ za kilka dni moja Tereska obchodzi urodziny, postanowiłem z tej okazji zafundować jej nową kierę.
    Macie może jakieś propozycje?

Ps. chodzi o 18 urodziny:-)

dżis - moja też

ja moją zabrałem na wycieczkę w weekend - a TY ?
    ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
    FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

http://allegro.pl/show_item.php?item=1115314176 karolina kupiła do XT 600 ale przykładałem ją do mojej ST i sam sie zastanawiam czy jej nie kupić.
      lekka, sztywna i wysoka, szerokość w normie. Jeszcze jej nie założyliśmy

Komentarz

Moją Kawę na 60-te urodziny (60000km) zabrałem do spa na wymianę oleju i uszczelniaczy w widelcu, wymianę łożyska główki ramy i zmianę klocków z tyłu z przesmarowaniem zacisku. Na deser zabiorę ją na wycieczkę do Ciechanowa po szutrach
        ------------------------------------------------------------------
        Trzeba kochać wszystkie motocykle.

Komentarz

wodor dzięki za linka, fajna propozycja myślę, że Tereska lubi złoto;-)

Komentarz

Zamieszczone przez pawlos133 Zobacz posta
            Moją Kawę na 60-te urodziny (60000km) zabrałem do spa na wymianę oleju i uszczelniaczy w widelcu, wymianę łożyska główki ramy i zmianę klocków z tyłu z przesmarowaniem zacisku. Na deser zabiorę ją na wycieczkę do Ciechanowa po szutrach
            Widzę, że rozpieszczasz swoją Panią;-)

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
              dżis - moja też

ja moją zabrałem na wycieczkę w weekend - a TY ?

Moja jedzie zapoznać jakiegoś Tatarzyna...

Komentarz

Ja też myślałem o tym Renthalu.
                Zrób proszę jakieś foty (choć na szybko) porównawcze kierownic - przyłożona jedna do drugiej.
                --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Zamieszczone przez Laguna Zobacz posta
                  Widzę, że rozpieszczasz swoją Panią;-)
                  Zaiste, źle u mnie nie ma Jeszcze tylko kilka rzeczy i będzie jak nowa ...

Komentarz

@Lukass
                    Jak będę w garażu to przyłożę i pyknę fotkę

Komentarz

Moto jest po serwisie, dzisiaj po raz drugi odebrałem (wziąłem niedokręcony na weekend). Pomijając fakt, że jestem szczuplejszy o wielką górę pieniędzy to jestem bardzo zadowolony.
                      Lukass u mnie w lagach podobno był gnój. Teraz tak fajnie pompuje jak się ugina, no i nie tłucze się już tak pod dołach (łożysko główki).

Teraz czeka ją sprawdzenie instalacji i gaźnik. Jakoś nie mogę się zabrać za te pozycyjne z tyłu, a przyznam, że jazda tylko w dzień jest uciążliwa.

Komentarz

Pracuję...
                      X