Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Acerbisach Hand Brush + osłony Acerbisa od wiatru i jest bardzo pozytywnie bardzo elastyczny zestaw wytrzymuje spore naprężenia przy wywrotkach ale i dobrze chroni dłonie. Cena 200zł z osłonami, jednak aby zmieściły się na pompę trzeba je delikatnie wyszlifować.A co do tego modelu z aluminiową listwą jest niemiłosiernie wytrzymały (brat miał w xt600) ale co z tego jak mało kto ma oryginalną lub dobrą kierownice która wytrzyma wywrotkę
Acerbisach Hand Brush + osłony Acerbisa od wiatru i jest bardzo pozytywnie bardzo elastyczny zestaw wytrzymuje spore naprężenia przy wywrotkach ale i dobrze chroni dłonie. Cena 200zł z osłonami, jednak aby zmieściły się na pompę trzeba je delikatnie wyszlifować.A co do tego modelu z aluminiową listwą jest niemiłosiernie wytrzymały (brat miał w xt600) ale co z tego jak mało kto ma oryginalną lub dobrą kierownice która wytrzyma wywrotkę
200 z spojlerami ale jeszcze trzeba dopisać mocowania, ja teraz kupowałem cały komplet, 265zł z przesyłką
Ostatnio edytowany przez Cezary; 438.
Powód: ponieważ zupa była za słona;p
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Kupiłem je w jakimś sklepie w necie. Gdzie nie pamiętam z uwagi na to że wtedy masę części do ST zamawiałem.Nabyłem je rok temu i kosztowały 200zł za komplet a teraz z tego co widzę handbary z mocowaniami 165zł + osłony 61zł... a więc ja musiałem zahaczyć jakąś promocje. Jak znajdę opakowanie to napiszę skąd pochodzą.
Ja mam kierownice troche szersza zalozona i handbary Polisporta, wyglada niezle i na razie przy glebach ok
Też mam takie handbary i standardową kierownicę, dwie gleby w tym jedna z wygiętym gmolem i pękniętym bokiem owiewki (ten odkręcany od czachy) trochę obtarte ale poza tym nic więcej
Mam SW Motech z alulistwą. Kupiłem je zaraz po ślizgu na asfalcie, podczas którego klamka sprzęgła ucierpiała trochę...Gleb już kilka zaliczyły-po jednej prostowałem alulistwę w imadle. Plastiki są "miękkie", nie pękają podczas upadku tylko się wyginają, maja trochę obtarc. Naprawdę solidny produkt, choc przydałby się jakis dodatkowy "spojler" w górnej częsci dla lepszej osłony od pędu powietrza. Dopiero po założeniu handbarów doceniłem grzane manetki Cena to ok.320zł, dystrybucja: motobagaż
Jak handbar nie bd chcial sie na pompie zmiescic to czasami zamaist wycinać,możemy wpakować go do piekarnika na ok 150 stopni do momentu az sie zrobi troche plastyczny i wymodelować,jak ochlodnie to taki zostanie,o ile jest z abs'u.jak coś nie wyjdzie to mozna spowrotem nagrzać i próbowac modelować.
Kupiłem takie http://allegro.pl/as-moto-cross-oslo...html?source=oo handbary,
jest dobrze...tylko mam założona wysoką szybę, żrby mozna było normalnie skręcać do oporu musiałem wyciąć w szybie półkola po obu stronach, teraz handbary przeszkadzają....Czy ktoś próbował po podgrzaniu uformować szybę, może trochę do góry podgiąć, albo wycinać dalej.
Ja miałem wysoką szybę z takim wygiętym bajerem u góry (szersza niż w standardzie), szyba upiona na allegro. Również handbary mi się nie mieściły i waliły o szybę. Szybę sprzedałem, a na jej miejsce założyłem starą (połamaną i skręconą) wysoką i prostą (szerokość jak w oryginale).
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz