Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ślizg łańcucha XTZ 750

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Z uwagi na rosnące zainteresowanie tematem ślizgów w razie chęci nabycia zakładajcie temat zamówienia zbiorczego w dziale komercyjnym, może uzbiera się więcej chętnych, np na 10 szt.
    sigpic
    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Jakby się pojawił nowy wątek np z zamówieniem zbiorczym, to dajcie mi znać. Najlepiej na priv. Nie śledzę na bieżąco tego forum.
      Pozdrawiam.

Komentarz

Witam ponownie. Z nowej partii zostały 3 sztuki. W weekend wrzucę na allegro. Następne pojawią się gdzieś na przełomie sierpień/wrzesień.
        Pozdrawiam.

Komentarz

Witam,
          wystawiłem ślizg na allegro. Może komuś tak łatwiej. http://allegro.pl/show_item.php?item=2540432078
          Pozdrawiam.

Komentarz

Wziałbym ten ślizg ale konieczność demontażu wahacza żeby go zmienić powoduje ze dojade stary stary kilka razy wyjmowalem i poprawialem, ale jak bede musial kiedys odkrecic wahacz to zaloze juz nowy
            Enduro nie klęka
            R 1100 GS '99 - limonka
            Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Ja nigdy nie próbowałem go wcisnąć. Ale podobno się nie da. Może dałoby się wsadzić go do gorącej wody. To go zmiękcza. Być może opracuję też nowy model który będzie się dało nakładać bez kombinacji. Ale kiedy to nie wiem.

Komentarz

Opracowałem nową wersję ślizgu, dwuczęściową dzięki czemu nie będzie potrzeby demontażu wahacza. Zanim powstanie prototyp chciałem zapytać czy na taką wersję byliby chętni. Cena byłaby max o kilkanaście złotych wyższa.

Komentarz

Jestem chętny
                  Enduro nie klęka
                  R 1100 GS '99 - limonka
                  Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Pewnie też byłbym chętny, ale dopiero jak dojadę stary ślizg do końca.

Komentarz

to jak zbiorówka leci ?
                      ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                      FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Myślę, że warto robić zbiorówkę, do zaoszczędzenia jest do 25%!

Komentarz

fotki z montazu - cala operacja zajmuje godzine - jezeli os wahacza nie jest zapieczona. dodatkowo mamy okazje przesmarowac tylny zawias - z doswiadczenia wiem ze wiekszosc tam wogole nie zaglada az do czasu jak sie cos urwie albo luzy nie pozwalaja na normalna jazde.383819_261681660615147_79907224_n.jpg383951_261681700615143_2082204170_n.jpg479786_261681620615151_475127367_n.jpg547142_261681590615154_1121009532_n.jpg

Komentarz

no to róbmy tę listę - proponuję z podaniem czy wersja A czy B (dwuczęściowa)
                            dla niezdecydowanych kolegów - taki ślizg zawsze można odsprzedać po kosztach na forum, a jak się stary skończy "nagle" to będzie bida i szukanie oryginału
                            cena: "2 sztuki 2*165-5% = 313,5 (cena za sztuke 156,75)
                            3 sztuki 3*165-7,5% = 495 (cena za sztukę 152)
                            ....
                            10 sztuk 10*165 - 25% 1237 (cena za sztukę 123,75)"

1) kamilltee - A lub B - ten w którym będzie większa zniżka
                            2) Trocin: B
                            3) Radexa: B
                            ...

wpisujcie się by było wiadomo o jakiej kwocie mowa
                            ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                            FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Witam,
                              prototyp ślizgu dwucześciowego wytnę za dwa tygodnie. Pewnie go potem wyślę do Szparaga na przymiarki.Jak będzie wszystko ok to za 3 tygodnie wycinam resztę. Myślę, że do tego czasu lista chętnych się wyklaruje.
                              Z jednoczęściowych ślizgów został mi tylko jeden. Jak komuś się spieszy to zapraszam do zakupu. Jeśli dwuczęciowe będą miały większe powodzenie to zrezygnuję całkowicie z jednoczęściowych.
                              Dwuczęściowy będzie 10 PLN droższy czyli 175 PLN.
                              pzdr.

Komentarz

Dopisuję się do zamówienia, ślizg typ "B"
                                Szukam czegoś co teoretycznie istnieje ale nikt tego nie widział...

Komentarz

Pracuję...
                                X