Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Tak, chodzi o slizg dwuczesciowy. Innego już nie będę produkował bo zainteresowanie było słabe.
Koszty przesyłki są już wliczone w cenie.
Proszę wpłacać 157.5 PLN.
Pierwszy ślizg został dziś wysłany do Szynszyla w celach przymiarki i zaopiniowania. Myślę, że do końca tygodnia będzie wszystko jasne.
Ja jestem gotów do produkcji od soboty.
Pozdrawiam.
A może są chętni na ślizgi do innych Yamah? W którymś wątku przewijało się pytanie o ślizg do 660. Ja jestem gotów przygotować prototyp. Cena pewnie byłaby taka sama lub zbliżona.
019ibi-1.jpg
Panowie, a chcielibyście w zestawie ślizgu coś takiego jak na obrazku? Z każdego ślizgu zostaje kawałek materiału, myślę, że starczyłoby na takie coś. Wpływu na cenę to nie ma, może symboliczną złotówkę
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Podajcie mi średnicę tej oski na którą to wchodzi i szerokość tak , żeby się na tej ośce nie przesuwało. W sumie mogę zrobić albo rolkę albo ślizg. Materiału zostaje około 40x70mm.
Wszystkie wplaty wpłynęły. Czy ktos z zamawiających ma blisko do Szynszyla i mógłby sam odebrać swoją sztukę?
Jeżeli Szynszyl jest z tej Żołyni koło Leżajska to mogę podjechać mam niedaleko . A na ten gadżet też bym się pisał, bo paczyłem i mam jakąś styraną gumę.
Szukam czegoś co teoretycznie istnieje ale nikt tego nie widział...
Pierwszy ślizg dotarł do Szynszyla na przymiarki. Kolejne będą wysłane w przyszłym tygodniu.
Jeśli jest jeszcze jakiś chętny to do końca przyszłego tygodnia może podpiąć się pod to zamówienie z rabatem 10%.
Potem zrobię nowa listę i ponownie od ilości naliczę rabat.
Komentarz