Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
No właśnie. Zamiast ślizgu z ASO to w tej cenie wolę założyć nowy napęd
Który będzie dzwonił i tak po starym ślizgu albo po ramie jak go nie ma. Nikt nie mówił że jazda na moto to tanie rzeczy.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Racja. Nie mówię, że nowy napęd bez ślizgu. Chodzi mi o to, że w cenie ślizgu w ASO można założyć nowy napęd. Ale jak nie będę miał wyboru to do wiosny kupie ślizg z ASO
A może Lepi wskazałby jakąś minimalną wielkość zamówienia, dla której zrobiłby ostateczną/końcową partię? Myślę, że w takim układzie kilku chętnych z pewnością by się pojawiło.
A ja dzisiaj pojechałem do salonu Yamahy i Panowie zaproponowali mi nowy, oryginalny ślizg z 26-ścio procentową zniżką z racji wieku motocykla (w ramach promocji ile lat ma motocykl tyle procent zniżki na oryginalne części Yamaha). Po zniżce ślizg kosztował mnie 225 zł Polecam
To mają jeszcze tą promocję? Jak w listopadzie zeszłego roku kupowałem uszczelniacz, to powiedzieli, że ta akcja trwa tylko do końca grudnia 2015r.
Tak, akcja została przedłużona.
Za stronÄ… Yamahy:
"Promocja zostaje przedłużona do 30 czerwca 2016 r., a jedyną zmianą w niej jest dodanie kwoty minimalnej dokonywanych zakupów. Rabaty obowiązują teraz przy zakupie części dedykowanych do danego young- lub oldtimera o jednorazowej wartości przynajmniej 200 zł brutto."
Możliwe ale póki co brak mocy przerobowych. Jak będzie zorganizowana akcja to pomyślę.
Czyli obecnie jesteś zawalony konkretnymi zamówieniami, robotą i tyle? Jeśli tak - to tylko się cieszyć.
A co do zorganizowanej akcji, rozumiem że chodzi o stworzenie dopisywajki, deklaracji zakupu.
Ja na 100% wchodzę. Jak pisałem, gdybym wiedział że seria się kończy, to kupiłbym "na zapas", niech leży. A nie śpieszyłem się, będąc przekonanym, że "wisi sobie" spokojnie w Twojej ofercie.
Czyli obecnie jesteś zawalony konkretnymi zamówieniami, robotą i tyle? Jeśli tak - to tylko się cieszyć.
A co do zorganizowanej akcji, rozumiem że chodzi o stworzenie dopisywajki, deklaracji zakupu.
Ja na 100% wchodzę. Jak pisałem, gdybym wiedział że seria się kończy, to kupiłbym "na zapas", niech leży. A nie śpieszyłem się, będąc przekonanym, że "wisi sobie" spokojnie w Twojej ofercie.
Tak, mam bardzo dużo zamówień i oczywiście się z tego cieszę. Szkoda tylko, że coraz mniej czasu wolego....
Niestety nie można robić wszystkiego i musiałem zrezygnować ze sprzedaży detalicznej. Jeśli znajdzie się ktoś, kto wyłoży kasę i weźmie dystrybucję na siebie to mogę zrobić nową partię. O ile pamiętam z jednego kawałka tworzywa wychodzi jakieś 8 ślizgów. I to byłoby minimum.
Pozdrawiam.
Komentarz