Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Podgrzewane manetki oxford

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Podgrzewane manetki oxford

Witam wszystkich mam pytanko odnośnie podgrzewanych manetek oxford
    jest jakaś różnica pomiędzy typem
    ORIGINAL
    ENDURO
    SPORT BIKE
    CRUISER
    a konkretnie chodzi mi czy każdy z tych modeli nie ma różnych grubości manetki na zewnątrz

Cruiser mogą być na kierownicę calową. sport i oryginal różnią się bodajże "fakturą" powierzchni a enduro nie ma wycięcia na ciężarki kierownicy (manetki są zaślepione). piszę "z pamięci". Mam w xt i xtz. W jednej bodajże sporty, w drugiej "zwykłe". Różnicy w "grubości" nie zauważyłem.

Komentarz

ok dzieki to juz wszystko wiem

Komentarz

Kupuj te sporty czy oryginal - ryflowane mają być a nie gładkie. Otwór na ciężarek sobie wytniesz, bo można - Anglicy piszą o tym również w instrukcji.
        --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

właśnie myśle żeby kupić model oryginal

Komentarz

podobno model-sport ma mniejsza srednice zewnetrzna

Komentarz

młody niemyśl tyle tylko kupuj. Oglądałeś u mnie przecierz te orginal wiec czego chcieć wiecej?

Komentarz

myślałem ze może inne modele mają mniejszą średnice manetki co = bardziej stabilnym trzymaniem kiery

Komentarz

bzdura... MAnetki wiekszej srednicy lepiej trzyma sie w łapie tylko trzeba sie kilka dni przyzwyczaić.... Rznica średnic jest niewielka a po jakims czasie niezwraca sie na to wogole uwagi...

Komentarz

Mlody, ja mam Oxford Oryginal i są bardzo, bardzo spoko. Grzeją pięknie. Średnica kiery się zwiększa niestety, ale przyzwyczajenie się do nowej grubości trwa parę dni. Potem już nie zauważasz różnicy. Prześmigałem na nich całą zimę - codziennie po 30-40 kilometrów (tutaj sezon trwa cały rok) i spisały się wyśmienicie. Miałem je założone do Intrudera, ale sprzedałem go bez manetek, zostawiłem sobie je i założę jesienią do eMTeka Kupuj, nie zastanawiaj się.

Aaaa, dobrą rzeczą jest zabezpieczenie przez rozładowaniem aku. Jak zostawisz włączone manetki, to rozładują aku do, chyba 10,5 V i potem wyłączają się automatycznie. Kiedyś zapomniałem wyłączyć manetki na noc i aku mi się rozładowało dokładnie do 10,5 V. Odpaliłem moto na kable "jumperem" i pojechałem na tym rozładowanym aku do pracy. Podładował się i było spoko. Wieczorkiem tylko podłączyłem go do ładowarki

Sorry za długą powieść Pozdro
                    Konwersja XTZ660 na supermoto ;-) http://xtz660.blogspot.com

Komentarz

tak myślałem że są różne grubości

Komentarz

MAnetki i tak nalzey podłączyć przez przekaznik sterowany najlepiej właczeniem swiateł . Wtedy nie rozładuje nam aku i mozna sterować zmniejszeniem grzania za pomocą włącznika świateł.

Komentarz

Zamieszczone przez scorpion Zobacz posta
                          MAnetki i tak nalzey podłączyć przez przekaznik sterowany najlepiej właczeniem swiateł . Wtedy nie rozładuje nam aku i mozna sterować zmniejszeniem grzania za pomocą włącznika świateł.
                          Bardzo dobry pomysł. Zrobię tak, jak będę zakładał w eMTeku
                          Konwersja XTZ660 na supermoto ;-) http://xtz660.blogspot.com

Komentarz

Podłącze się pod temat z pytaniem gdzie w Wawie dostane grzane manetki oxforda?
                            Nie mają ich w larssonie, MCS, motoakcesoriach, Suzuki Jaskłowski, AutoMark w Al. Jerozolimskich. Może znacie jakies namiary?

Komentarz

Zamieszczone przez Szymon1 Zobacz posta
                              Podłącze się pod temat z pytaniem gdzie w Wawie dostane grzane manetki oxforda?
                              Nie mają ich w larssonie, MCS, motoakcesoriach, Suzuki Jaskłowski, AutoMark w Al. Jerozolimskich. Może znacie jakies namiary?
                              Zadzwoń do motochallenge, u pretora ostatnio widziałem. Zadzwoń też do AutoKompleks na Pradze.
                              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                              sigpic

Komentarz

Pracuję...
                              X