Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Śruby do XTZ 660

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] Śruby do XTZ 660

Witam Panowie

Czy ma ktoś może rozpiskę jakie śruby, rodzaje gwintów długości itd występują w małej teresie.

Chciałem jechać i kupić zamiast mocować stare ??

Z góry wielkie dzięki

ps. czy jest jakiś rodzaj śrub chodzi mi o powłokę na nich aby wytrzymały długie lata /..??

A tak konkretniej ? Bo śrub jest od groma w motocyklu...
    Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
    Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

Spokojnie już kupiłem może nie wszystkie ale zamienniki z nierdzewki zapłaciłem około 24 zł. Pod siedzenie wstawiłem pokrętło plastykowe wraz z nierdzewną śrubą. Dołącze zdjęcie jak skończę.

Ps. Dzięki Piotr za jakąkolwiek odpowiedź

Komentarz

jak od owiewek znajdziesz z takim płaskim łbem daj znać

Komentarz

Zamieszczone przez Janas_WaWa Zobacz posta
          jak od owiewek znajdziesz z takim płaskim łbem daj znać
          Są do kupienia zestawy razem z nakrętkami zatopionymi w gumie. Co prawda w ofercie było, że do bandita, ale może dałoby radę przypasować.
          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

kiedyś kupiłem takie coś i jakość słabawa bardzo tylko że było to na motobazarze... nakrętki były w czymś bardziej przypominającym plastik

Komentarz

Szczerze ci powiem że do tych plastyków znalazłem tylko z mniejszym łbem na imbus dołożyłem tylko duże podkładki plastykowe (w moim przypadku czarne bo taki lakier) ale pasuje jak skończę cały remont to wstawię zdjęcia.

koszt chyba 38 gr ale kupowałem koło 60 śrub i ponad 80 podkładek do tego jeszcze nakrętki samozaciskowe itd w sumie koło 18 zeta zapłaciłem a wszystko z nierdzewki.

Komentarz

Pracuję...
              X