Planuję kupić tankbag do małej Tenery z 96 roku. Na rynku ilość niezliczona. Z tego co się zorientowałem to wcale nie jest tak łatwo z doborem ze względu na wysoki bak. Czy macie jakieś przetestowane modele i możecie się podzielić doświadczaniem co warto kupić, ew. miejscem gdzie w umiarkowanej cenie można coś rozsądnego znaleźć. Myślałem o tankbagu kominowym (składanym). Chodzi aby na niedaleką traskę włożyć szpargały typu aparat, klucze portfel, mapę na wierzch itp a w dalszą oczywiście odpowiednio go zapakować. Ale też bez przesady nie chcę wieży pod brodę. Z góry serdecznie dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tankbag do małej Tenery
Zwiń
X
-
Mogę polecić tankbag FLM Greyhound dedykowany do 660'tki ,ma wszystko co trzeba-mapnik,dwie boczne kieszenie a oprócz magnesów trzyma się na dwa haki na rancie zbiornika paliwa bardzo pewnie mocowany nawet przy dużym obciążeniu ,jest takze rozładany w góre (kominowy).Miał je kiedyś w ofercie POLO ,czy nadal są na rynku nie wiem bo już mam go parę lat.Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...
-
Ja sprzedaję właśnie ten tankbag ze zbiorczego.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
Komentarz